Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Јео свињетину са мном, а сад тражи да ме осуде на пет година!

Лидер Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић, у току скупштинске расправе о Извјештају о раду Тужилачког савјета, осврнуо се и на случај „државни удар“, истичући да тај предмет добија два нова тужиоца – Зорана Вучинића и Синишу Милића. Како је истакао, тужилац Вучинић, једном приликом говорио је „свашта о том предмету“.

Господин Вучинић је на Божић присуствовао једном ручку који сам ја организовао у кући једног мог пријатеља. Дошао човјек и свашта рекао за ‘државни удар‘ – да је то срамота, да је криминал што раде специјални тужиоци Катнић и Чађеновић и чак ме молио да искористим свој утицај да он буде шеф тужилачке организације у Подгорици. И умјесто да се човјек изузме, јер је јео свињетину са мном, он тражи да будем осуђен пет година… Брат овог другог, Синише Милића, долази у ДНП да тражи чланску карту како би остао савјетник у једном државном предузећу, поручио је Кнежевић.

Између осталог, Кнежевић је навео да је метод рада главног специјалног тужиоца и врховног државног тужиоца „пресликан од њихових претходника Миливоја Катнића и Ивице Станковића“.

Свако ко је крив – и из Демократског фронта (ДФ) и из ДПС нека одговара. Али се нећеет бавити политиком, поручио је Кнежевић ВДТ-у Милораду Марковићу

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!

ПРОГОН СРБА: Војводу Милету Павићевића у цетињској полицији саслушавали преко сат времена, питали га за Краљевину Југославију, српску униформу и војводски чин!

ПРОГОН СРБА У ЦРНОЈ ГОРИ: Због паљења свијеће на гробу Николе Каваје, посјете Цетињском манастиру и тробојке, војвода Милета Павићевић добио позив да се јави полицији!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vuk-orovic

ВУК ОРОВИЋ, СРПСКА ДЕМОКРАТСКА ИНИЦИЈАТИВА: Неопходно да српски политички актери у Црној Гори учврсте свој утицај на власт!

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!

grafika

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!