Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Црногорски пасош добија Насер, а не може моја сестра из Београда, двојно држављанство исправља неправду!

Шта треба да уради моја сестра да добије црногорско држављанство? Рођена је у Подгорици, има кућу у Зети, али је починила озбиљно кривично дјело: живи у Београду. За разлику од Насера Рамаја који је добио црногорско држављанство под образложењем да је заљубљен у Црну Гору. И тако заљубљен постао осумњичен да је утајио преко 2 милиона евра пореза. Наравученије гласи: ви који сте рођени у Црној Гори, а живите у Србији, морате да се „заљубите“ као Насер, јер „све праве љубави су тужне, наводи Милан Кнежевић, предсједник ДНП.

П.С. Двојно држављанство са Србијом отклониће неправду према нашој браћи и сестрама који се осјећају одбачени и заборављени,  навео је Кнежевић на свом фб профилу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

СЛИЈЕПИ КОД ОЧИЈУ, ДПС БУНЕ И УЗБУНЕ: Бивши режим видио дјецу из Црне Горе код Вучића, Министарство просвјете тврди да их тамо нијесу слали!

СРБИЈА И СРПСКА: Дан српског јединства!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

milanberane

БЕРАНЕ, ПОЛИТИКА И КЊИЖЕВНОСТ: Милан Кнежевић из угла пјесника!