Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ У СВОМ СТИЛУ: Очекујем да Јаков до 29. септембра проговори есперанто!

Лидер Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић очекује побједу листе “Град свих нас – За будућност Подгорице” на локалним изборима 29. септембра, те да ће Јелена Боровинић-Бојовић бити нова градоначелница. Кнежевић се, гостујући на ТВ Прва у Београду, осврнуо на политичке противнике, односно листу”За бољу Подгорицу – Јаков Милатовић” која представља савез Покрета за Подгорицу, Грађанског покрета УРА и Покрета за промјене, преноси портал ЕТВ.

Најприје се дотакао лидера Уре и бившег премијера Дритана Абазовића за кога је рекао да на предстојећим изборима у Подгорици има прилику да “упадне у политички четворополарни поремећаја”.

-Послије ових избора увјерен сам да ће се посвађати и са Јаковом Милатовићем и онда сам му за крај политичке каријере остао још само ја. Једино није био са мном и мислим да ће са мном бити уколико дође до неке нуклеарне пријетње са истока и уколико се војни сукоб у Украјини заврши у корист Русије. Онда ће Дритан Абазовић вјероватно добити инструкције да буде и са мном. Али тешко бих био с њим јер је имао прилику да као премијер 43. Владе да Србе укључи у Владу. Међутим, он је и у тој и Влади Здравка Кривокапића саопштавао да Срби из Демократског фронта не могу бити дио те владе, уколико не прођу одређене тестове, а то је било признање Косова, увођење санкција Русији, да се поспемо пепелом што смо гласали за заједничку државу са Србијом, што смо признали геноцид у Сребреници…Све оно што значи нови идеолошки инжењеринг стварања нових Срба, попут предсједника Јакова Милатовића који је мало Црногорац, мало Србин, час говори једним, час другим језиком, нагласио је Кнежевић.

Потом се осврнуо на реакцију Милатовића на ГЛОБСЕЦ форуму када му је предсједник Србије Александар Вучић упао у ријеч и поручио му готово заповједним тоном: “Ти говориш српски језик”.

-Гледајући онај снимак, мислим да му је било лакше да каже колики је био притисак Јурију Гагарину у оном космичком броду ’60. и неке, него што је рекао да говори српским језиком. Видјели сте му и фацијалну експресију, имали сте утисак да му ваде наживо кутњак, односно да му Александар Вучић вади кутњак пошто му је он поставио питање. Али Милатовић је годину прије тога на неком италијанском форуму саопштио да говори црногорским језиком, а с обзиром на то да је сада кампања у Подгорици и да има своју листу, не би ме зачудило да до 29. септембра саопшти да говори есперанто и да му је то матерњи језик, навео је Кнежевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Што се “Вијести” буне, па Шумадинац ће добити црногорскои држављанство!

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!