Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

Лидер Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић рекао је да реис исламске заједнице Рифат Фејзић, умјесто да критикује своје сународнике због њихових антиправославних ставова, он некако покушава њега да прогласите „исламофобним“ јер подсјетио да медреса у општини Тузи носи име Мехмеда Другог Освајача.

А замислите да нека школа у Црној Гори носи назив „Милош Обилић“ или „Карађорђе Петровић“? Одмах би писали Борељу, Фон дер Лајен и Бајдену да Вас заштите од српског света. За разлику од Вас и Ваших сународника из БС-а којима смета споменик митрополиту Амфилохију, мени не смета медреса у Миљешу. У томе је разлика – поручио је Кнежевић Фејзићу.

И на крају, Кнежевић је рекао реису да се нада да је отплатио онај стан који му је по повлашћеним условима продао Главни град на челу са Миомиром Мугошом.

Скупо Вам га оно продаше: 74 квадрата за 13 хиљада евра. И то у „руским“ кулама. Да и брат Кадиров поселами – закључио је Кнежевић

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАЋА МУСЛИМАНИ НЕБРАТСКИ ПРЕМА ПРАВОСЛАВНОЈ БРАЋИ: Смета им споменик митрополиту Амфилохију, а тргу у Гусињу дали име Али паше, познатом по борбама са Црногорцима!

БИЛО НЕКАД ДРУГО ВРИЈЕМЕ: Војводи Степи Степановићу Сарајево организовало величанствени дочек 17. новембра 1918. године!

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

amfilohije-radovic-reuters-326563

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!