Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МЕНТАЛНА КОМА, МОНТЕНЕГРИНСКИ ТОТАЛИТАРНИ МАНИФЕСТ: Спашавање Црне Горе од “кристалних ноћи” и Вучића!

Пише: Иван Милошевић

Поједини Монтенегрини близу су менталне коме! И прије упадања у кому шире таласе мржње према свима који не мисле као они. Човјек се упита шта би било да они дођу на власт и почну да спроводе своје идеје? Не желим да ставим на папир то што би се десило свима који не дијеле идеје ДПС-а, СДП-а и СД-а. 

Један млађани Монтенегрин јутрос је објавио тоталитарни монтенегрински манифест за одбрану Црне Горе и означио дан када ће његови први плодови разгалити срца Монтенегрина и свих осталих Антисрба. Тај дан Д је 29. септембар, односно избори у Подгорици! По младом Монтенегрину уколико тога дана не побиједи његова ДПС опција, Црна Гора нестаје у подгоричком сплину вељесрпске окупације и доласка Александра Вучића на чело Подгорице, Црне Горе, али и МЗ, НВО, академија наука и комплет факултета!

Каже млађани Монтенегрин да данас не можемо ни да спавамо од “кристалних ноћи” у којима се по институцијама лове и везују Црногорци и у раним јутарњим сатима воде “црномантилашима”! Рече и остаде жив и умјесто барем ту да стане, јер доста је и предоста, лов на Црногорце само је прва линија монтенегринског тоталитарног манифеста и позив на одбрану и пружања радикалног отпора! 

Овакве идеолошке, ратне и тоталитарне покличе, нијесам слушао ни у вријеме ДПС-а, они су били мала дјеца у односу на млађаног Монтенегрина. Очигледно да је за вријеме ДПС-а стасала нова, млада, тоталитарна и радикална, интелектуална и квазиинтелектуалнма герила, која се не мири са резултатима избора уколико нијесу по њиховох вољи и спремна је да организује уличне и остале акције против  сваке власти која није њихова! 

Милова и дјеца комунизма шире страх и трепет Црном Гором уколико неко дође на власт, а није из њихових редова. Сви остали су издајници, страни агенти, безуби полтрони Вучића и српског света! 

Немам намјеру да демантујем или улазим у расправу са младим Монтенерином. Нема ту приче, аргумената, погледа на свијет, демократије и остале географије. Отрежњење од опсједнутости монтенегринским митом о спашавању Црне Горе од Срба није мој посао, а чији је ваљало би питати челнике и идеологе ДПС-а, који су створили и његовали типове попут млађаног Монтенерина! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

ХРВАТСКА ПОСТАЛА ОПАСНА ЗА СРБЕ: Због купања са псом Сергеј Трифуновић добио 60 дана затвора!

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

bera6

БЕРАНЕ: Састанак челника српских организација са представницима Србије!

Boris-Mugosa

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, БОРИС МУГОША: Двадесет година били власт, ништа нијесу урадили, данас би опет да нас усреће!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!