Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!

Лидери српских партија Андрија Мандић и Милан Кнежевић, свечано су се завјетовали на великосрпској паради Александра Вучића и Милорада Додика, да су спремни да своје будуће учешће у власти искористе за нестанак Црне Горе као независне државе, саопштено је из Демократске патије социјаиста (ДПС).

Њихова најава промјене Устава и увођење двојног држављанства, порука је Спајићу, на шта све мора да пристане ако жели да се задржи у фотељи предсједника Владе. Попут политикантске злоупотребе жртава Јасеновца, двојно држављанство је још једна тема којом Мандић и Кнежевић покушавају да одобровоље Вучића, и да му покажу своју лојалност, казали су из те партије.

Како су оцијенили из ДПС-а, индолентност са којом дио међународне заједнице посматра националистичке поруке које се лансирају из Србије, не доприноси стабилизацији региона.

Тумачења да се распламсали великосрпски национализам може зауставити јединственим економским тржиштем на којем би, очекивано, примат имала Србија, осим што вријеђа здрав разум, шаље поруку са колико се површности и незаинтересованости приступа проблему који је само прије двије деценије изазвао катастрофалне посљедице које и дан данас осјећамо, наводе у саопштењу.

Поручују како их не интересује нас на шта су све спремни Вучићеви поданици који сањају да постану Додици од Црне Горе, спремни да буду лоше слуге горих господара.

Овим путем шаљемо јасну поруку Влади Црне Горе и њеном предсједнику Милојку Спајићу да се не играју са државом и слогом у њој, односно да не покушавају да купују вријеме и опстанак у фотељама, подилажењем незајажљивим апетитима великосрпског национализма, закључују из ДПС-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

sarajevo

У БИХ НА ОПРЕЗУ: Вучић “креатор руске револуције на Балкану”!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!