Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КОСМЕТ, ГОЛГОТА ЗА СРБЕ, ДЕЈАН РАДИЋ: У кућу му упала три Албанца, претукли и опљачкали!

Дејан Радић, који је претучен и опљачкан око поноћи у својој кући у Старом Грацку, казао је за Косово онлајн да су га напала тројица Албанаца наоружана дрвеним палицама и да су му отели сву уштеђевину.

-Синоћ око 10 до 12 чуо сам нешто поред куће, а онда и куче које је лајало. Помислио сам можда су пси, нисам знао шта је и како је. Није прошло пет, десет минута, куче је све више лајало. Они су га гађали јабукама, ту воћњак имам. Узео сам велику батерију и изашао три, четири метара од куће, можда и пет – прича Радић, преноси Косово Онлине.

Како каже, лампу је усмерио ка путу, мислећи да одатле нешто долази, али када се окренуо ка кући видео је тројицу нападача.

Кад сам окренуо лампу горе, према кући, иза куће мало видео сам троје њих, стоје са дрвеним палицама. И одједном кренули су на мене, бацили ме доле и ударали, после су ме увукли у кућу и везали ме са каблом и узели ми то што сам имао, све паре, 2.200 евра и 50 евра у џапу, за шта сам тешко радио. И после, кад сам им рекао где су те паре, узели су их и побегли и тако ме оставили и побегли – каже он и додаје да су у питању били Албанци.

Објашњава да му је први у помоћ ускочио комшија Зоран Ћирковић.

Он је звао полицију, они су извршили увиђај и после позвали Хитну помоћ – рекао је Радић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДИСЛАВ ДАЈКОВИЋ: Посмртни прогон митрополита Амфилохија, Бошњаци да не називају православног владику контроверзним!

КАДА ВЕЋ НАПАДАЈУ МИТРОПОЛИОТА АМФИЛОХИЈА, ДА ЗНАМО ШТА ЈЕ ГОВОРИО ВЛАДИКА: “Враћање виду дјетињем” и стипендија Блажа Јовановића (1)!

ДПС-ОВ ДНЕВНИК СТИДА: Деценијама у Подгорици запошљавали своје присталице, Срба није било ни на пушкомет, данас бране своје службенике од наводног реваншизма!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!

ambasada

ВЈЕЖБА У АМЕРИЧКОЈ АМБАСАДИ: НАТО полигон у центру Подгорице!

branimir

СЈУТРА У ДАНИЛОВГРАДУ: Вече посвећено Бранимиру Шћепановићу!

milan

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

cikago1

ЧИКАГО: Гала вече Срба за подршку Доналду Трампу!