Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КОМИЧНО, ЈАКОВ УЗЛЕТИО: Чувајте се, стижем на Стари Аеродром, нећу сликања и нећу у Сен Тропе!

Резултати подгоричких избора и побједа листе “За бољу Подгорицу – Јаков Милатовић” зауставиће политички циркус, поручио је данас у Подгорици предсједник црне Горе Јаков Милатовић.Милатовић је присуствовао представљању подгоричке листе, поручивши да је изабрао да не окреће главу пред лошим праксама, било да су на локалном или државном нивоу.

Бирам да се борим за бољу Црну Гору и Подгорицу. Донио сам одлуку да се укључим у подгоричке изборе и да станем испред људи којима вјерујем, истакао је он.

Тврди да је власти била намјера да му наметну сликавање са амбасадорима, путовања по свијету и потписивања накарадних закона.

Не разумију да је мени важнија Стара Варош да сам рођен, Забјело гдје сам одрастао и Стари аеродром гдје ми и дан данас живе родитељи од Сингапура и Сен Тропеа, поручио је Милатовић.

Милатовић сматра да се иза свега крије страх од његовог укључивања у подгоричке изборе.

-Хајде да се окупимо за нешто, за бољ вртиће, ужину у школама, бољи јавни превоз, нормалан живот, мале привреднике и за бољу Подоприцу, поручио је Милатовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

ЗБУЊУЈУЋЕ: Демократе подржавају свога министра да дозволи споменик митрополиту, а она издала рјешење да нема услова за подизање тог обиљежја!

МИТРОПОЛИЈА: Срамно одбијање захтјева за подизање споменика митрополиту Амфилохију у Беранама, владика сврстан међу сараднике окупатора и ратне злочинце!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

bera6

БЕРАНЕ: Састанак челника српских организација са представницима Србије!

Boris-Mugosa

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, БОРИС МУГОША: Двадесет година били власт, ништа нијесу урадили, данас би опет да нас усреће!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!