Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КАДА НЕКО НЕМА ОБРАЗА, СДП: Двадесет година са ДПС-ом пљачкали ЦГ, данас им сваки комарац смета!

Вучићева школа продаје магле се кроз дјеловање ПЕС сели у Црну Гору, саопштио је представник Европског савеза и предсједник Главног одбора СДП-а Мирко Станић.

-Грађани са зебњом чекају да виде што је данас поскупјело, док им весели Милојко са билборда поручује да никад нијесу живјели боље. Сад се са билборда спустио и до врата сваког од нас, јер увијек агилна Пошта грађанима уз рачун за струју дијели и политичке бајке Милојка Спајића, рекао је Станић.

Због тога позива надлежне државне органе да у хитном року испитају све детаље “ове скандалозне работе, од цијене до уговора и одлуке Поште”.

-Јер је Пошта државна компанија, а ПЕС се финансира из буџета Црне Горе (ваљда?) тако да се и у једном и у другом случају ради у о јавном новцу, додаје Станић.

Према његовим ријечима, потпуно је исправно што програм ПЕС долази баш уз рачуне.

Нема примјереније ствари од те. Од кад су дошли на власт поскупјело је баш све, а рачун, инфлација, поскупљење, акцизе, порези, повећање, прирези, дажбине су постале најчешће ријечи. Нијесу у стању да доведу макар једног инвеститора, нема ни једне нове фабрике, туристичка сезона ће бити катастрофална, али грађани не брините – ево вам флајер, каже Станић.

Како је додао, праву оцјену своје власти ће дружина, “које је сваким јутром све мање, видјети на првим наредним изборима”.

Тамо ће им грађани дати оцјену за бахатост, пад стандарда, цијене као у Шведској и стандард у опадању. До тада – позивамо надлежне државне органе да испитају како се могло десити да се грађанима уз рачун за струју даје и предизборни програм партије на власти. Јер нећемо од Црне Горе правити Вучићеву Србију, закључио је Станић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Што се “Вијести” буне, па Шумадинац ће добити црногорскои држављанство!

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!