Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЗАШТО ЈЕ КРИВ НЕМАЊА НЕДОВИЋ: Српству се не прашта!

Пише: Иван Милошевић

Уколико до сада неко није знао шта је створио бивши режим и његов главни капо, могао је синоћ да види на утакмици између Будућности и Звезде. Један дио навијача Будућности, па и обичних грађана, окомио се на Немању Недовића, сјајног кошаркаша, и са трибина му упутио салву увреда. “Цигани”, “смећари”, “глибови” само су неке од увреде које су биле упућене Недовићу, али и осталом дијелу екипе из Београда. Оно о жени Недовића не бих да спомињем, толико је љигаво да је непристојно и изговорити! Да ли је све то случајно, неконтролисани испад неконтролисаних или строго контролисаних дијела навијача Будућности? Не треба бити нешто превише мудар, па закључити да су увреде на адресу Недовића и Звезде плод кухиње бившег режима, ДПС-а и њеног Вође и константног оптуживања Срба и Србије за све што не ваља у Црној Гори и на планети. ДПС и Вођа и њихови политички и остали полтрони се нијесу штедјели претходних 20 година да оцрне Србе и прогласе их кривим и за кишу у Подгорици и створили су дио присталица који мрзе Србе и то патолошки и без разлога! 

Који је то био разлог да скандирају све и свашта Немањи Недовићу? Да ли је то његов бриљантан шут за три поена, кошаркашка вјештина која подсјећа на вјештине легендарних српских кошаркаша попут Драгана Кићановића, Зорана Славнића, Саше Ђорђевића, риједак осјећај за игру на паркету… Не, Немању Недовића су синоћ вријеђали јер је Србин! Дио навијача и обичних грађана синоћ су и дошли у Морачу само да би испунили своју патриотску ДПС дужност и Србима или барем једном Србину рекли шта мисле о Србима – “Цигани”, “смећари”, “глибови”… 

Ето то нам је Милова двоценијска борба дала! Када у Морачи гостују Хрвати, Словенци, Бошњаци, Албанци, ни трага од таласа мржње са трибина, али када дође Звезда или Партизан, емоције се пале, оштри се монтенегринска стечена идеологија и псуј све по списку, јер тако је учио Вођа и тако учи и данас! 

И срамно извјештавање ДПС портала о синоћњој утакмици показује да је за њих нормално да се Срби вријеђају, гађају, нападају… У извјештајима ЦДМ-а, Портала Аналитика, ни слова о срамним порукама за Србе и вријеђање једног кошаркаша само зато или између осталога и што је Србин. Пражњење трибина за њих је само редован дио утакмице са неким српским клубом, то се подразумијева и изгледа да је пожељно! 

Наравно, синоћњу представу у Морачи режирао је само дио навијача Будућности, остали дио публике дошао је да гледа утакмицу и ништа више. И дио Варвара се коректно понашао, навијао је за Будућност и нема ту неке приче. Ипак, они ће бити заборављени, а остаће упамћена групица ДПС навијачких присталица којима се не мили ни живјети када знају да морају ваздух да дијеле са Србима! 

А и соноћња ложа у Морачи била је на нивоу. Јаков Милатовић са Боканом, бившим и садашњим ДПС тајкуном! Свако ко има грама мозга сјетио се ко је само прије неку годину сједио у ложи са Боканом! Да ли  смо то добили новог Вођу или вођу у покушају који жели да постане Вођа раван ранијем Вођи? Уколико и њему није јасно шта је бивши Вођа родио и њихао 20 година, онда и не заслужује да буде ту гдје је или му је баш и ту мјесто. Да ли то вођи у покушају више одговара Боканова ложа него предсједничка фотеља?

ПС. А Немања Недовић је на све увреде одговорио господски. Наштеловао је тројке и није промашивао, заправо је сам добио Будућност.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

САМИТ БРИКС-А У КАЗАНУ: Русија у центру глобалних дешавања!

ЦРНА ГОРА – СРБИЈА, ЈЕДНА ФАМИЛИЈА: Окренута нова страница братских односа!

ПРАВДА: Кемал Мрнџић у Бостону осуђен због злочина над Србима у логору Челебић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Dritan-Abazovic-Ivan-Milosevic

ДРИТАН МЕСИЈА: Од 30. августа остао сам само – ЈА!

ivan2

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА: Деценијама у сјенци ДПС-а, данас другима приговарају да имају политичке менторе!

snp22

НЕЈАСНО, ПОСЛАНИЦИ СНП-А СА ПРЕДСТАВНИЦИМА АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ: Разговарали о изборима у Подгорици, попису и исељавању!

bg1

РАЗОТКРИВАЊА, ОСЛОБОЂЕЊЕ БЕОГРАДА: Срби немају разлога да славе, нацистичка замијењена комунистичком окупацијом!

alija-izetbegovic

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!