Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЗАМЈЕНА ДПС ТЕЗА: Чувар црних кутија бившег режима опет би да влада, no pasaran!

Умјесто да нам се извини за све што је урадио, призива повратак на старо, саопштено је из Демократске Црне Горе:

Њихово реаговње преносимо интегално:

Човјек који је међу грађанима препознат као ,,црна кутија” и неко ко чува најмрачније тајне бившег режима, данас, умјесто да нам се извини за све што је урадио, призива повратак на старо, у најгоре вријеме дивљања организованих криминалних група, за чије развијање у мандату његове Владе је најзаслужнији. О сектору безбједности говори човјек који је предложио и изабрао Дејана Перунбичића за директора АНБ, сада већ оптуженог да је незаконито пратио, прислушкивао, снимао и фотографисао лидере опозиционих политичких субјеката, црквене великодостојнике, новинаре и цивилне активисте. Човјек који је као предсједник Владе Црне Горе службе безбједности претворио у осниваче и администраторе срамотног портала званог Удар ме, који је служио за дискредитацију сваког ко се супростави Влади чије је био предсједник и његовој партији чији је био замјеник. Човјек који је за директора Управе полиције бирао Веселина Вељовића, оптуженог за два кривична дјела кријумчарења, за злоупотребу службеног положаја, за прање новца и чланство у криминалним организацијама. Човјек који је за шефа Сектора за борбу против криминала бирао Зорана Лазовића, сада већ оптуженог за извршење најтежих кривичних дјела из области организованог криминала и корупције, који је , према оптужбама СДТ, са својим сином извршавао налоге злогласног кавачког криминалног клана.Човјек који је дозволио да му шефови безбједносног сектора и његови кадрови од највећег повјерења, у ову земљу пусте регионалне касапе Марка Миљковића и Вељка Беливука, промовишући их на прес конференцијама као пријатеље и патриоте ове земље. Човјек за чији мандатни период је приватни рачун Љуба Миловића, високог полицијског функционеранарастао на 48 милиона еура, док се он правио да ништа не види и не чује. Човјек по чијем налогу су пребијани и хапшени функоционери опозиције у бруталном насилничком покушају преузимања власти у Будви. Добро се сјећамо и његове пријетње да ће држава ријешити Будву за 15 минута. И на крају човјек у чијем четворогоришњем мандартни периоду је у убијено 93 грађанина Црне Горе, а у обрачуну криминалних кланова – 42, док је случајно убијених у тим обрачунима било 6. Поставља се питање из чега Ви господине Марковићу црпите смјелост да се по питању борбе против криминала чак и огласите? Сектора ког сте ви згазили и бацили под ноге европског нарко картела коме сте поданички служили, не марећи за судбину црногорске омладине. Док су ваши пријатељи из мафијашких кругова градили империје, црногорска омладина је губила животе на улицама преплављеним криминалом. Но пасаран, Марковићу, закључују Демократе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАПАДАЈУ МИТРОПОЛИТА АМФИЛОХИЈА, А ШТА ЈЕ ГОВОРИО ВЛАДИКА: Могу ли се размирена браћа помирити? Могу, само нам треба покајања (3)!

НИКШИЋКИ ИМАМ НАПИСАО ПЈЕСМУ О РЕИСУ РИФАТУ ФЕЈЗИЋУ: “Нека знаде душман дина, Муслимана свугђе има. Реиса свога неће дати, Глас свој ћемо подизати”!

И ТО МОЖЕ, ПОСЛИЈЕ КРИВИ СРБИ: У Радулићима код Бијелог Поља Бошњаци хоће да граде џамију иако у селу не живи ниједан муслиман, мјештани тврде да је исламска богомоља изграђена на темељима цркве!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

snage

ВОЈНИ РОК УНИО ПАНИКУ МЕЂУ АЛБАНЦЕ ИЗ ПРЕШЕВА: Радије би у ткз. Косовске снаге, него у Војску Србије!

Demokrate

ЗБУЊУЈУЋЕ: Демократе подржавају свога министра да дозволи споменик митрополиту, а она издала рјешење да нема услова за подизање тог обиљежја!

pranjani

ПРАЊАНИ ОДАЛИ ПОЧАСТ ДРАЖИ, МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Обиљежавању 80 година операције “Халијард”, спашавања пилота у организацији четника, присуствовали амбасадори Америке и Велике Британије!

sergej

ХРВАТСКА ПОСТАЛА ОПАСНА ЗА СРБЕ: Због купања са псом Сергеј Трифуновић добио 60 дана затвора!

lompar

СРПСКО СТАНОВИШТЕ, МИЛО ЛОМПАР: Дух самопорицања, погубни комунизам и југословенство, Дража није издајник, али је најтрагичнија личност српске историје!