Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЗАЛУДНА КАМПАЊА ЗАЛУДНИХ ДПС-ОВАЦА: Поносни на све који се нијесу одрекли Мила, чезну да се опет врате на власт!

Синоћ је у Пљевљима, догађајем у склопу кампање за локалне изборе у Демократској партији социјалиста, настављен процес партијске реформе и рад на пољу кадровског и структурног јачања партије.
На трибини је говорио потпредсједник партије Абаз Диздаревић који је указао да му припада велико задовољство што се поново налази у Пљевљима и борави међу члановима партије у овој општини.

Оволика бројност указује на то да има наде и за Пљевља и за државу Црну Гору и за оно што ДПС његује – грађански концепт уређења друштва. Зато се морамо ујединити у намјери да нашу политику изведемо на мјесто које јој припада, а то је трон управљања овом државом, рекао је Диздаревић.

Окупљеном чланству партије обратила се кандидаткиња за предсједницу Општинског одбора ДПС Пљевља, Маја Рондовић. Она је поручила да јачање партијске мреже, ангажовање нових људи, и укључивање оних који су неправедно запостављени у претходном периоду, треба да буде процес на којем ће се константно радити.

Посебну пажњу и партијски приоритет ће имати сваки члан и симпатизер наше партије који је након 30. августа 2020. године стамено, храбро и одлучно остао уз нас и наставио да слиједи програмске принципе наше партије не савијајући главу ни пред ким, поручила је Рондовић.

Истакла је да је спремна да преузме одговорност и да се у будућем периоду ради много паметније и мудрије.

Прошли смо многа искушења, а изазови пред нама су још већи. Околности у којим се данас налазимо захтијевају рад, ентузијазам, пожртвованост, знање, искуство и вјеру у побједу. Једино с таквим приступом можемо бити снажна брана ретроградним, антиевропским и антиграђанским политикама, са којима се данас суочавамо. Једино тако можемо рећи да смо спремни да изађемо на суд пред грађане, саопштила је кандидаткиња за предсједницу ОО ДПС Пљевља.

Такође, Маја Рондовић је саопштила да партијско јединство, демократско одлучивање, одговоран однос у извршавању политичких задатака свих чланова партије у Пљевљима мора имати математички израз у броју освојених гласова, у некој будућој расподјели одборничких и посланичких мандата.

-Зато сам поносна што сам дио вас и дио ове грађанске храбрости, јер управо ви сте доказ да ДПС има све – своју прошлост, у којој је била најзаслужнија за стварање независне Црне Горе, али и своју садашњост и будућност, што је годинама и сврстава на сам врх политичке љествице, оцијенила је Рондовић.

На крају, она је позвала све чланове партије да у суботу 6. априла учествују у гласању како би овај процес био успјешно приведен крају, и да би се затим кренуло у реализацију наредних корака – избор нових сазива Општинског и Извршног одбора, као и нових руководстава мјесних одбора, и како би у крајњем партија била у потпуности спремна за изазове који су пред њом.

извор: цдм

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВАСКРШЊА ПОРУКА МИТРОПОЛИТА ЈОАНИКИЈА: Црна Гора да превазиђе подјеле и да не заборавимо страдање Срба на Космету!

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ: Кад Драгић брани Дражу!

ПИСМО РОЂАКУ: Порука Јакову на ВЕЛИКИ ПЕТАК- немој подржати Резолуцију о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мурина0

ПРИЈЕ 25 ГОДИНА: НАТО у Мурину убио троје дјеце, данас обиљежавање злочина!

додик8

МИЛОРАД ДОДИК: Милојкова влада, попут Милове, антисрпска!

1.мај

КОМУНИСТИ РАЗЈЕДИНИТЕ СЕ: Синдикати под Милом за 1. мај шетали и ћутали, сјутра организују Дан отпора!

среб

СРЕБРЕНИЦА-ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА: Срби тешко могу да прогутају подршку резолуцији, можда коначно схвате са киме живе!

титогроб

РАДОВАН КАЛАБИЋ: „Музеј страве и ужаса” као опомена!