Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЕТНИЧКИ ИНЖИЊЕРИ ОБРНУЛИ ТЕЗЕ: Није монтенегризација, него србизација!

Пише: Иван Милошевић

Нијесам нешто изненађен резултатима пописа и немам нешто посебно да кажем, али када на њих реагују ови из ДПС-а и друштва, онда ти дође да нешто запишеш. Наиме, Данијел Живковић, па онда неки либерал, па потом Бурсаћ Сарајлија, тврде да је попис показао да србизација Црне Горе није успјела, односно да етнички инжињеринг из Београда није дао ваљан резултат! Уистину, овај ДПС и његови полтрони нијесу  при себи! 

Уколико је неко претходних 30 година стварао нову нацију и то антисрпску, онда је то ово друштво око ДПС-а. Окупили су све културне, образовне и остале  институције на јединствено0ј агенди стварања нових Црногораца, односно Монтенегрина, који са Србима немају ништа заједничко, чак већих непријатеља од Срба у историји нијесу имали. За тај план ДПС је имао у рукама све. Школе, факултете, академије, медије, вртиће, кафане и плаже! Пуне две деценије финансирали су разне антисрпске пројекте, увели ЦГ у НАТО, признали Косово, удружили се са свим српским непријатељима, малтретирали Србе гдје год су стигли и од њих правили домаће бабароге и све у Црној Гори страшили четницима, новим клањима и ко зна шта све још нијесу употребљавали да људима оцрне Србе и прикажу их ђаволима у људској кожи. Створили су два нова слова., формирали факултет за нови језик, штампали сабрана антисрпска дјела свих могућих и немогућих аутора и добили су што су тражили! Број Срба се сваке деценије повећава, док је Црногораца све мање, а српски језик је и даље доминантан. Кажу да је то посљедица србизације и етничког инжињеринга Београда и београдских слугу у Црној Гори! Треба бити изузетно талентован, па извалити овакву глупост!

Њихова монтенегризација на попису није дала резултат, али за то опет није крива наопака идеологија и политика ДПС и његових разних трабаната, него је за то крив Београд и србијански динар! Просто је невјероватна та опсједнутост ДПС-а и његових сателита Београдом, шта би они радили и да ли би постојали да нема Калемегдана и Теразија! 

Сарајевски Бурсаћ чак се позива на попис из 1961. године када је у Црној Гори било 80 посто Црногораца, док је Срба било тек три одсто. По његовом резону од тада, па наовамо, домаћи комунисти су србизирали Црну Гору и посљедица комунистичке србизације је да данас има 33 посто Срба, а 41 посто Црногораца. За ову математику и опредјељење црногорских комуниста да од Црногораца праве Србе, треба бити толико опсједнут антисрпством, па не видјети ни прст пред оком. Какав црни попис из 1961. године и страховладе КПЈ-у и какав то њихов црни пројекат србизације Црногораца! Комунисти су као на траци од Срба правили нове народе и то све само да Срба буде што мање! Па и било их је мање, док су се питали комунисти, када су они пали, Црногорци су почели да се присјећају шпта су некада били. Како то да се сарајевски Бурсаћ не дохвати пописа мимо комунистичке страховладе, односно пописа из Краљевине Југославије, па и старе Црне Горе, када је Срба било таман толико колико је код комуниста било Црногораца! 

Етнички инжињери из редова ДПС-а, како они политички, тако и они духовни, уколико нијесу слијепи, могу да виде да се Црногорци који су Антисрби не праве баш тако лако и да је све више оних који кажу да су Срби, као и већина њихових предака. И умјесто да из те чињенице изведу неке поуке, они тјерају воду на свој млинац и трубе да су успјели да  ураде оно што нијесу урадили! 

То је, народе, ДПС, па да хљеба нико неће јест! Шта нас од ових нових и старих комуниста снађе, ту ни Бог не помаже!

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИ И АМЕРИКА: “Чикашка кестенијада”, чувају обичаје из родног краја!

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vuk-orovic

ВУК ОРОВИЋ, СРПСКА ДЕМОКРАТСКА ИНИЦИЈАТИВА: Неопходно да српски политички актери у Црној Гори учврсте свој утицај на власт!

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!

grafika

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!