Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС МИСЛИ ДА СМО ИМБЕЦИЛИ: Док су владали све је било демократија, сада им свака длака смета!

Имамо потпуну анархију у Скупштини Црне Горе, тврди шеф Посланичког клуба ДПС-а Андрија Николић. Он је на данашњој конференцији за медије коју је сазвао након информације да је сједница Скупштине, на којој је требало да се усвоји Закон о развојној банци који је предсједик државе Јаков Милатовић вратио на поновно одлучивање, отказана рекао да је отказивање сједнице парламента тешка девастација Пословника о раду Скупштине.

-Ни Пословник, ни Устав не познају отказивање сједнице и она је данас морала бити отворена. Када предсједник врати закон на поновно одлучивање он се мора наћи на првој наредној сједници и мора се гласати, пита Николић.

Према његовим ријечима парламентарна већина ради оно за шта оптужује опозицију и тврди да је ово “класични аутогол” владајуће већине.

-Колико треба да будеш политички јадан да би у образложењу зашто отказујеш навео да ће опозиција користити сједницу за кампању, а онда закажеш другу за 26. септембар, што је исто пред изборе, додао је Николић.

Према његовим ријечима парламентарна већина ради оно за шта оптужује опозицију.

-Данашња сједница на којој је требало поново гласати о Развојној банци је отказана јер је Централна банка заједно са Бриселом тражила да се консултује Европска комисија. Немамо политичке консултације, све је подешено договорима Мандића и Спајића, гдје странка предсједника Владе даје шефу парламента да се на овај начин понаша, закључио је Николић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Што се “Вијести” буне, па Шумадинац ће добити црногорскои држављанство!

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!