Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДАНАС ЈЕ СВЕ ЈАСНО, КАПЕЛА И МАУЗОЛЕЈ ОТКРИЛИ КО ЈЕ КО: Монтенегрини, 100-постотни Црногорци – Брозова идеолошка дјеца и ренесанса комунизма!

Пише: Иван Милошевић

Данас је све јасно! Истина било је то јасно и раније, али након промјена од августа 2020. године све ствари су изашле на чистину. Монтенегрини или такозвано 100 – постотни Црногорци или Милогорци су идеолошка дјеца комунизма, односно Броза, Кардеља и Доланца! Темељи њиховог црногорства су маузолеј на Ловћену и Титов споменик у Подгорици. То је врх њихове монтенегринске пирамиде у чијем темељу су Броз и компанија!

И не знам шта се љуте када им се каже да су дјеца комунизма, па они то на сваком кораку доказују и ријешени су да бране Брозове идеолошке аксиоме и по цијену живота. Јуче смо читали како су неки од њих коментарисали предлог Владислава Дајковића да се Титов споменик измјести из Подгорице – било је ту помињање мајке и осталих, заклетви и чврста ријешеност да се остане на Титовом путу. Таман је тако и са маузолејом. Монтенегрини су одлучни да га бране до посљедњег и не дозволе да се капела, која је ту некада и била, а срушили су је комунисти, подигне или васкрсне на Ловћену. Кажу да то није Његошева капела, него краља Александра и да је симбол вељесрпске окупације Црне Горе и да није аутентична. Није ми јасно по којем је основу маузолеј аутентичан православљу или било чему што је повезано са Његошем! Ма какав православни храм на Ловћену ближи је лику и дјелу Његоша, него маузолеј грађен за фараоне!

Просто је постало неукусно истицати да је ЕУ, у коју се куну Монтенегрини, донијела одлуке о осуди комунистичких система и забрањи истицања његових симбола и пропаганде и да је по тим документима комунизам изједначен са нацизмом! Међутим, Брозову дјецу то не занима, боли их она ствар за те резолуције, али изгибоше за ону о Сребреници! Брозова дјеца која се куну у комунизам и дају заклетву да ће бранити Титов споменик и маузолеј до посљедњег, одрекли су свих вриједности комунизма – бољшевизма, једнопартизма, друштвене својине, интернационалног пролетеријата, одрекли су се и Стаљина, али кажу за себе да су комунисти. По чему, када не поштују основне вриједности комунизма, осим што још увијек своју браћу која су била за краља и отаџбину називају издајницима и ратним злочинцима!

Читам јутрос младог Пајовића, али не даље од наслова. Каже да антифашисти неће дати Титов споменик. Који црни антифашисти, када је, као што рекох по одлукама ЕУ, нацизам изједначен са комунизмом, па су по томе ови данашњи комунистички антифашисти у Црној Гори заправо фашисти и са тим ставовима не би смјели у Европу ни да привире! 

Ваља и нагласити и да идеолошки преци данашњих Монтенегрина нијесу били гадљиви на договоре са окупатором и да су чак потписивали уговоре. Онај из марта 1943. године је постао јавна тајна, а било их је и још!

Болест комунизма дубоко се укоријенила у Црној Гори и посијала је дубоко своје сјеме и оно данас ниче, развија се и даје плодове. Јесмо мали, у односу на планету статистичка грешка, али нигдје као у Црној Гори комунизам не доживљава своју ренесансу и као крпељ прибија се уз сваку јавну појаву, сише и уништава је изнутра! 

Какав је рецепт за оздрављење од комунизма не знам, али знам да ће лијечење дуго трајати! 

До излијечења, препоручио бих српским медијима да више говоре о болестима комунизма и доводе људе који ће из различитих углова раскринкавати ренесансу комунизма и барем Србе заштитити од те заразе. Истина и добар дио Срба болује још увијек од комунизма, налази се у врху данашње јавне и тајне политичке и интелектуалне мисли, па је и њима потребна дијагноза и терапија! 

Углавном, комунисти црни врани, знамо ко сте и за кога сте! И драго ми је што је у Црној Гори задњих дана покренута прича о капели и маузолеју. Она је извела ствари на чистину и свака звер показала је свој траг! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!