Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГОРА СЕ ТРЕСЕ, ПЛАЧЕ ДПС: Мандић жуља, ПЕС нешто муља!

Пише: Иван Милошевић

Овај ДПС је постао лутајући циркус! Понекад ме подсјећају на циркус “Монтија Пајтона”! Траже да парламентарна већина по њиховом наређењу смијени Андрију Мандића, у супротном организоваће скуп сличан оном од прије неки дан на Цетињу, извријеђаће Србе на сав глас, прогласити их фашистима, свињама, окупаторима … Чудо овај ДПС! Они би и када нијесу власт вољели да владају и постројавају и испитују оне које им нијесу по вољи! Уколико овај ДПС неко декретом не укине, ДПС ће се сам укинути и то захваљујући сопственим глупостима! 

Прогласили су Мандића и вођом парламентарне већине, а Милојка његовом замјеником. Па шта и уколико је тако! Срби су огромном већином гласали против Милове власти и на њиховом леђима је највећи терет смјене бившег режима, па би био и ред да неки Србин уређује нове политичке односе. Истина, не видим да је Мандић политички гуру нове власти, јер Милојко и остали спроводе антисрпски програм, не отворено и примитивно попут некадашњег режима, али сви основни постулати антисрпске игре су ту. Предњаче у томе министарства вањских послова, медија, а ни остали пуно не заостају! 

Да се вратим  ДПС-у и његовим трабантима. Чудо небеско је да нико из политичког табора те странке, као ни бројне НВО за одбрану људских права и чување међуконфесионалног и међунационалног мира, није реаговао поводом вријеђања Срба на Цетињу. Ервин бегује по Турској, Суљо се распиштољио у Приштини, Зиројевић хлади главу у Врњачкој Бањи, Теа негдје спава дубоким сном и брине о Украјини, Далиборка циједи грађанску дреновину и скупља плодове антисрпских грађанских окупљања. И Златко ћути, припрема се за нове изборе и не пада му на памет да осуди антисрпске поруке и пљување Срба! 

Главни газда не проговара, не знамо ни је ли жив, гласа на пушта и само куртоазно честита неке празнике. Има да га тотално заборавимо и он се ваљано труди да се то деси и да након 30 година зала и остале тортуре из тог циркуса који је сам поставио на обали Мораче, изађе невин, као од мајке рођен, без гријеха и непогрешив као папа! Да није Јаков био код папе да га замоли да Милу опрости гријехе. Свашта је код нас могуће!

Можда и због тога урла толико ДПС, тражи што нико не тражи и буне се и због фебруарских парења мачора. Стварају толику ларму и шетају цетињским и осталим улицама и као да траже од свих нас да заборавимо на главног кловна њиховог лутајућег циркуса. И нажалост, успјевају у томе! Што вријеме пролази, тас правде све је даљи од некадашњег вође ДПС-а! А без тога таса нема правде у ЦГ, па и уколико се и извучемо из овога политичког и осталог циркуса, нећемо моћи слободно да удахмемо и да кажемо да смо побједили једно зло које и даље влада нашим животима!

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЈАДНИ ОНИ, ДАНИЈЕЛ СЕ ИСПОВИЈЕДИО ДПС ОДБОРНИЦИМА: Прогоне нас, хапсе, а ми невини, борићемо се до посљедњега за Мила!

УКРАШЕН ЦЕНТАР ПЉЕВАЉА: “Нек се чује на све стране, кад слободу Србин створи”!

ПРЕИСПИТИВАЊА, ЦРНА ГОРА И СРБИ: Има ли нам спаса када величамо противнике или зар и ти, сине Дритане!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

cetinje

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

лубо

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

равна4

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!

беране

ВЕЧЕРАС У БЕРАНАМА: Вече српских пјесника!