Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ВИЈЕСТИ” ИЛИ КО ТО КАЖЕ, КО ТО ЛАЖЕ: Спашавање домаћег Хусеина Болта, пардон редова Мила!

Пише: Иван Милошевић

Обрушио се јутрос Балша на Милојка, очи да му извади! Пише да таквог преваранта Црна Гора није гледала, тврди да Милојко слаже брже него што Хусеин Болт истрчи 100 метара! Можда је Балша у праву, али исто тако су у праву и они који виде да су данашње “Вијести” постале огласна табла УРЕ и присталица предсједника Јакова Милатовића! Укључиле су се “Вијести”, по обичају, у изборну кампању за подгоричке изборе и прије свих истакли своје кандидате – Јакова, Дритана, Душка и ту је још понека пушка, политичка, наравно!

На ону ствар ми иду “Вијести” и Балша, витез од Брковића, када овако плету по новој власти. Нијесам  њен присталица, али је не би мијењао за ДПС, па да хљеба нећу јест! Има подршку трећине парламента, пред њом су важне одлуке и ваљда ће имати петљу да раскринкају коначно овај ДПС и добар дио њених функционера пошаљу у Спуж. То чекам пуних четири године  и ваљда дочекам! 

Е, Балша, Балша, постоји већи и бржи Хусеин Болт домаће политике од Милојка, постоји и те како постоји. Зове се Мило и његови најближи епигони који су имали три деценије да нас усреће, обећавали су брда и долине и да ћемо живјети као Монако и Сен Тропе и да ће потећи мед подгоричкиом улицама и да ће на гранама расти марке и еври! И ништа од тога се није десило, живјели смо 30 година као сиротани и једва састављали крај са крајем, док су се Мило и његови епигони  од тих наших крајева богатили до бесвијести и оргијали по Европи и Абу Дабију. И све је то трајало пуних 30 година, лаж више нико није препознавао као лаж и чак се није ни питао да ли је она једина наша истина! И за то вријеме Балша и “Вијести” нијесу толико нападале Мила и његове епигоне и нијесу их толико оптуживали за лажи и паралаже! Ваљда су о томе одлучивали први милиони, прве ДПС уплате и исплате. И како тада, тако и данас. “Вијести” пишу оно што им кажу нови власници, данас другосрбијански бизнисмени и њихове компаније! 

И у томе се “Вијести” нијесу промијениле ни за јоту, пишу како им се каже и штите редова Мила по сваку цијену и у новим условима. Надају се да смо сви имбецили и да смо због Милојкових двогодишњих превара заборавили на Милове тродеценијске лажи, трикове и политичке и економске марифетлуке! 

Можда се неко са Милом договорио да оде кући, ћути, чува унучад и да га нико неће тужити и тражити да плати што је узео, присвојио и одвојио за старе дане. Међутим, “Вијести” и остала политичка боранија, шаргарепа и паприка, треба да знају да имбецилизам није друштвена свеопшта појава и да још увијек има оних који памте Милове лажи и надлажи. Да их заборавимо не можемо, па да Балша пише сваки минут по једну колумну у “Вијестима” и броји све могуће и немогуће Милојкове преваре. У том смислу Милојко још није достигао висине домаћег преваранта типа Хусеина Болта. Убједљиво и за још коју деценију на том мјесту је неприкосновен Мило и његови епигони! Међу њима су у првих десет, без сумње, и “Вијести”!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИЈА СЕ ВРАЋА СРБИЈИ, АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ: Споменик Дражи Михаиловићу на Теразијама, измјестити обиљежја Броза, Моше, Рибара и Милутиновића са Калемегдана!

УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990. ОГОРЧЕНО НА ВЛАДУ: Забранили да снимамо у касарни, скандалозан приручник Министарства просвјете о злочинима 90-тих!

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

milanberane

БЕРАНЕ, ПОЛИТИКА И КЊИЖЕВНОСТ: Милан Кнежевић из угла пјесника!