Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

Пише: Иван Милошевић

Вечерас ми се смучило! Милан Кнежевић прозива свештенике, стране и домаће шпијуне, Бемаксе и пентхаусе, из цркве опомињу Милана да не суди и пресуђује, а на фејсбуку удбашке дебате ко је крив и ко је украо Србима побједу освојену у августу 2020. године. Црква или Квинта? 

Срби у Црној Гори су сатјерани у ћошак, на њих диже ону ствар ко стигне, ко год било шта од Срба нешто каже, ангажују се државни тужиоци, воде на саслушања и зову на информативни разговор. Ускоро ће почети да хапсе и ако неко каже: Помаже Бог! Нема Бога, нема Оца, владају само домаћи владари бившег режима. Мило позива на освету, Данијел се куне да ће земљу запалити уколико се Мило ухапси, на порталима се Срби називају фашистима и реинкарнацијом праисконског зла са којима се не може живјети и никоме ништа! Тужиоци ћуте, полиција регулише саобраћај и мјери алкохол у крви. Међутим, када неки Србин помене Турке као непријатеље, сав монтенегрински башибозук и чак амбасада Турске дрекне да Црногорци већих пријатеља од Турака у својој историји нијесу имали и да су заправо њихови исконски непријатељи Србијанци и остали Срби! 

И у таквој ситуацији, као неко проклетство, Срби почну међусобно да се обрачунавају! Није им доста, него хоће још и још! Као да их неко за то плаћа или је то њихова генетска судбина – да у најгорим временима за себе крену једни на друге на задовољство других и за њихов ћар! 

Вечерас ми се смучило! Па, је ли могуће да је УДБА или нека друга служба тако јака, жилава до бесвијести, па још има моћ да окрене Србе против Срба! Оне из пентхауса против оних са 50 наслијеђених квадрата!

И све ово Србин мора да гледа! Или да окрене главу од свега и посвети се грађењу сопствене цркве у сопственом дому и коначно прекине сваку везу са профаним, политичким и световним српским животом у Црној Гори! 

Вечерас ми се смучило, а вјерујем да ни сјутра неће бити ништа боље!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАНТАР ЕЛЕКТРИЧНОГ АГЕ: Ничија земља чудовишне змијурине ( далековода)!

МУЛТИЕТНИЧКИ УЛЦИЊ: Отвара се конзулат Албаније, али и плажа за муслиманке са хиџабом!

ОДГОВОР НАКОН ДВА МЈЕСЕЦА НИЈЕСАМ ДОБИО: Јакову Милатовићу упућен захтјев за осуду злочина комуниста над црногорским четницима у мају 1945. године у Словенији!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vjosa1

ДОК МОНТЕНЕГРИНИ СВАКИ СРПСКИ САБОР ПРОГЛАШАВАЈУ ФАШИСТИЧКИМ: Вјоса Османи у Улцињу, каже да је тај црногорски град њен други дом – комите и Јаков ћуте!

Rod-Blagojevic-2-1024x705

СРБИ У АМЕРИЦИ: У Нешвилу Американци који су прешли у православље подигли српски манастир!

dusko1

ДУБОКА УДБА СЕ ОРГАНИЗОВАЛА: ДПС добио филијалу, на челу Душко Марковић!

velikasi

СТРАНКЕ КАО ГЉИВЕ: Великаши на комаде раздробише царство!

adum

ЧЕТНИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ: ДР Огњан Адум, Дражин шифрант!