Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БУДВА НА ПЈЕНИ ОД ИЗБОРА, ЈАСНА ДОКИЋ: Нећу са ДПС-ом, па да хљеба нећу јест!

Потпредсједница Општине Будва и друга на листи “Будва наш град” Јасна Докић казала је да одбија сваку сарадњу са Демократском партијом социјалиста (ДПС).

Одговарајући на питање “Вијести” како коментарише спекулације да би листа чија је кампања поред Николе Јовановића почивала на њеном имену, могла да формира власт са ДПС-ом, Докић је категорична да је против тога.

Све те спекулације не доживљавам као озбиљне. Ако неко спекулише, спекулише у своје, а не у моје име, јер ја сам стриктно против сарадње са ДПС-ом, навела је Докић.

Подсјећамо, носилац листе Никола Јовановић је гостујући на ТВ Вијести још раније најавио да ће преговарати и са ДПС-ом. Протеклих десетак дана се спекулише, иако се обје стране нису јавно оглашавале, да постоје неформални преговори.

Рок за формирање локалне власти истиче 17. августа до када се мора конституисати парламент и изабрати предсједник тог дома. У супротном предсједник државе Јаков Милатовић ће поново расписати изборе у Будви.

извор: вијести

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

ЗБУЊУЈУЋЕ: Демократе подржавају свога министра да дозволи споменик митрополиту, а она издала рјешење да нема услова за подизање тог обиљежја!

МИТРОПОЛИЈА: Срамно одбијање захтјева за подизање споменика митрополиту Амфилохију у Беранама, владика сврстан међу сараднике окупатора и ратне злочинце!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

bera6

БЕРАНЕ: Састанак челника српских организација са представницима Србије!

Boris-Mugosa

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, БОРИС МУГОША: Двадесет година били власт, ништа нијесу урадили, данас би опет да нас усреће!

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!