Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БЕЗОБРАЗНА БРАЋА БОШЊАЦИ, ДАМИР ШЕХОВИЋ: Најављује аутобусе из Србије за 10 година, брани Црну Гору од Срба који су је стварали, док су његови преци били против ње!

Уколико је овима на које премијер мисли истински стало да добију црногорско држављанство, то могу врло једноставно учинити тако што ће се, у складу са важећим законом, одрећи држављанства друге државе. Уосталом, предсједнику Владе је та процедура јако добро позната, будући да је он након скандала са сопственим двојним држављанством био принуђен да тражи отпуст из српског држављанства, казао је лидер Социјалдемократа Дамир Шеховић.

-Међутим, овдје се не ради о томе, већ о веома провидној и перфидној намјери актуелне власти да силом на срамоту изврши демографски, тј. изборни инжењеринг! Прецизније, идеја је да се обесмисли изборни процес на начин што изборна воља не би зависила од наших грађана, већ од неколико стотина (или колико већ буде потребно) аутобуса из Србије, које би тамошња власт, по потреби, на разне начине прилично лако могла инструисати, наводи Шеховић.

Тако би, додаје он, Црна Гора, за двије, пет или десет година, потпуно је свеједно кад тачно, суштински постала понижена и заробљена држава, односно 27 изборна јединица Србије, како су они који тренутно обнашају власт у Црној Гори својевремено “храбро” предлагали.

Зато су најављене измјене закона свилен гајтан не само за наш грађански концепт, него за Црну Гору као аутономну државу, која самостално одлучује о сопственој судбини. Оне прије Вас смо, предсједниче Владе, у сличном подмуклом науму спријечили. Спријечићемо и Вас и сваког другог ко крене да се са тако озбиљном темом поиграва зарад дневне политике. Немало нас ако тако не буде, поручио је Шеховић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: ВИДОВДАН ОСЛИКАВА ВЕЧНИ И НЕПРОЛАЗНИ ДУХ НАШЕГ НАРОДА!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Сјутра расправа о Резолуцији о Јасеновцу!

ВИДИ СЕ И ИЗ ДИПЛОМАТСКОГ САТЕЛИТА: Хрватском министру требало одговорити, више би нас цијенио!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

knezevic-mandic

КАТНИЋЕВ ДУХ ИЗ ЗАТВОРА И ДАЉЕ ВЛАДА У ТУЖИЛАШТВУ: Траже по пет година робије за Андрију и Милана!

milojko4

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко дошао као црквени миш, данас је милионер!

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

kralj-petar-govori-pred-kongresom

НА ДАНАШЊИ ДАН 1942. ГОДИНЕ КРАЉ ПЕТАР ДРУГИ У ПОСЈЕТИ АМЕРИЦИ: Заједничком борбом генерала Михаиловића и америчког народа до слободе!

legenda1

ЧЕТНИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ: Поручник Ивко Јовановић!