Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

Пише: Иван Милошевић

Не знам шта овај наслов значи, али је асоцијација на мистерију око атентата на Мила Ђукановића. Очигледно да се нешто шушка, шушка и шушка, али гдје је ту пушка, Бог те пита! Ни ово не знам шта ми значи, али атентат на Мила је тако загонетан да ти свашта пада на памет! 

Дан након што су Андрија Мандић и Милан Кнежевић ослобођени у фарси државни удар, појавио се атентат на Мила. Таман се ослободимо једног атентата, а у најави је већ други. Хоће ли бити успјешнији од првог и то те Бог пита! Или ће све бити још једна политичка фарса за широке народне масе, класе и поткласе! Било како било, шушка се да Мило нема Душка и да недостаје још која пушка. Опет неке реторичке бесмислице, али шта ћеш, када је тема таква каква је, пуна рупа, вјетар дува на све стране и не зна шта човјек да мисли. Углавном, било да се шушка или не, Мило је добио заштиту, постао је штићена особа број један и од новца грађана који су га смијенили има да га чувају као бијелог медведа! 

Милу не могу да заборавим 30 година владавине и терора над грађанима, силовањима здравог разума, распродаје државне и остале имовине и осталих ДПС зала. Успоставио је комунистичку диктатуру, спровео крађу избора и референдума и од нас направио нешто што никада нијесмо били! И данас када све то знамо, још држава мора да га штити, ангажује додатне специјалце и од њега праве жртву вељесрпског злочиначког, кога другог, него  београдског режима! 

Можда сам овакав и никакав, али Милов атентат ми личи на наставак државног удара. Мило и ДПС има да нам поваздан изнад главе држе топуз сумњивих работа и криминалним намјера, а све због скривања сопственог криминала и крађе. Ко ће сада да хапси Мила, када се на њега припрема атентат и поуздане информације о томе долазе из Приштине и из кабинета “Вијести”. Која поуздана информација, јебеш му матер, и када не вјерујеш у њу, мораш да у њу повјерујеш!

Попут резултата пописа и у овом случају има да нам ДПС, Данијел, Андрија и Александра, висе изнад главе и упозоравају да морамо да их штитимо као бијеле медведе, јер, јебеш му матер, она су најјача политичка организација, најјача опозиција и имају посебан политички и кривични статус. Стално су под притиском мрског Београда, њихових јавних и тајних служби, на њих се окомила Русија и има да их држава помаже да преживе и да им опрости раније гријехе!

Углавном, свашта се шушка, па да Мило воли Душка, купује му оџачар бомбоне, лизалице и остале слагалице! 

Док овај ДПС комплет или у великом дјелу не смјестимо тамо гдје су заслужили вазда ће нас циједити неким атентатима, скривеним резултатима пописа,  вељесрпским најездама скакаваца и кишних глисти, четницима и осталим сарадницима окупатора! ДПС је раширио крила, ваљда су схватили са ким имају посла, па желе да наставе по старом – да увијек буду под неким вељесрпским притиском, муком и стиском и да због тога могу да раде што им је воља. 

Стога, посљедних дана трубе о атентату на Мила. Све ми се чини да ће опет оптужити Мандића и Кнежевића као главне атентаторе, али овога пута ће их извести пред партијски суд, а ту има да добију најмање по 20 година робије. Таман да заборавимо њихових 30 година робије, тортуре и мрцварења и њихове борбе за њихову вјечну, очерупану и рашчерупану Црну Гору!

 

ПС. Уколико атентат на Мила није још један дoказ да Црном Гором и даље влада УДБА, онда не знам шта још треба да се деси, па да свима то постане јасно!

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!