Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Чврсто вјерујем да ће реконструкција владе бити у јуну!

Коментаришући ситуацију око стабилности и функционисања Владе, у свијетлу спорења ПЕС-а и Демократа око сектора безбједности, предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић, је за РТВ Никшић и емисију Контакт казао да није забринут за стабиност Владе.

Мислим да смо се сви окупили око већег циља, а не каква ће бити кадровска политика. Циљ нам је да промијенимо Црну Гору, да унаприједимо живот грађана, успоставимо владавину права. Да Црна Гора буде срећнија земља након завршетка мандата 44. Владе. Зато нијесам забринут за стабилност 44. Владе. Да ли су сви појединци спремни да прате тај велики циљ­? Увјерен сам да јесу. Вјерујем и да ће Влада коју предводи Милојко Спајић очувати повјерење које јој је народ дао и да ће трајати до краја мандата, како би на неким наредним изборима могли да се представе са конкретним резултатима, рекао је Мандић.

На питање о реконструкцији Владе, Мандић је казао да ,,чврсто вјерује да ће бити у јуну“.

Реконструкција би требало да допринесе још већој стабилности и окупљању свих снага које су потребне за реализацију договореног програма и циља. Она је планирана годину након успостављања Владе из простог разлога јер смо рачунали да нам за циљеве које смо успоставили треба годину. С обзиром на то да смо ми већ за прва три мјесеца ријешили те циљеве, иницирали смо раније питање реконструкције. Очекујемо да ће након једног великог искорака Црне Горе, добијања ИБАР-а, доћи до реконструкције, како би поставили нови циљ. А то је да будемо прва наредна чланица ЕУ. Иде нам много брже и много боље него што смо планирали, поручио је Мандић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПИСМО РОЂАКУ: Порука Јакову на ВЕЛИКИ ПЕТАК- немој подржати Резолуцију о Сребреници!

РТВ СРПСКЕ О СТАВУ ВЛАДЕ ЦГ О РЕЗОЛУЦИЈИ О СРЕБРЕНИЦИ: Гласаће како ТАТА (НАТО) каже!

ЊУЈОРК: У УН чула се истина о страдању Срба у БИХ, присуствовали представници 40 земаља!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мурина0

ПРИЈЕ 25 ГОДИНА: НАТО у Мурину убио троје дјеце, данас обиљежавање злочина!

momo-joksimovic1 (1)

МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА: Обновили смо кривичну пријаву притив Вујице Лазовића, надамо се да је Нововић неће одбацити!

анзак66

ДАН АНЗАКА У АУСТРАЛИЈИ, У ПАРАДИ ПОТОМЦИ ЧЕТНИКА: ИСТИНА О ДРАЖИ МИХАИЛОВИЋУ МОРА ИЗАЋИ НА ВИДЈЕЛО!

додик8

МИЛОРАД ДОДИК: Милојкова влада, попут Милове, антисрпска!

Bombardovanje-Beograda-815x458

КРВАВИ ВАСКРС СРПСКИХ ГРАДОВА ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА: Комунисти наводили бомбе!