Насловна Вијести Свијет Џатрас, Америка: Крађа усред бијела дана!

Џатрас, Америка: Крађа усред бијела дана!

-Сведочимо крађи усред бела дана – све се одвија по формули да фали још неколико хиљада гласова и да сви они долазе из урбаних центара путем поште и да припадају демократском кандидату. Само још треба да израчунају колико им фали и где да их нађу, каже поводом председничких избора у САД политички аналитичар из Вашингтона Џим Џатрас.

Изгледа да је Трамп победио, али демократске машине у градовима Пенсилваније, Мичигена, Висконсина, Северне Каролине и Џорџије из петних жила се труде да „пронађу“ или „произведу“ још гласова оних који су гласали путем поште, коментарише Џатрас.

Већ видимо да се банде под контролом демократа распоређују у градове како би створили хаос, уколико постоје изгледи да пропадну њихови напори за крађу гласова, наводи он.

Сценарио који Џатрас, дугогодишњи дипломата, са искуством рада у Сенату и лобирању, предвиђа за Америку, одвија се у четири корака, а почиње дуготрајном неизвесношћу око изборних резултата.

Замислите Флориду из 2000. Е, сада се то догађа у неколико држава истовремено. Резултати се не објављују недељама или чак месецима. „Стручњаци“ су одржавали „ратне игре“ на моделу избора Трамп против Бајдена. Њихов налаз је – припремите се за нереде, наводи он.

Све почиње спорним исходом избора, када Трамп у изборној ноћи објављује победу. Међутим, догађа се „плава смена“ (термин назван по плавој боји Демократске странке), односно Бајден побеђује, захваљујући гласовима оних гласача који су их послали путем поште, који се појављују данима или недељама касније.

Следећи корак, према Џатрасовим речима, јесу насилни грађански протести које подстичу „одреди оних које финансирају корпоративни и НВО естаблишмент“.

-На крају долази до операције промене режима у стилу обојене револуције, која може да кулминира војним пучем за уклањање Трампа и инсталирање Бајдена у Овалном кабинету, закључује Џатрас.

Извор: Спутњик

Најновији чланци

Погубна црногорска култура. Ниједан истакнути културни стваралац није Србин!

Из Министарства културе и медија Црне Горе најавили су да ц́е размотрити могућност да се измијени Уредба о критеријумима и начину додељивања статуса истакнути...

Поводом празника Светих мученика у Ефесу: Болесне исцјелите, жалосне утјешите!

СУСРЕТ СА СВЕТИЊОМ СВЕТИХ СЕДАМ МУЧЕНИКА У ЕФЕСУ                                 Поводом празника Светих седам мученика у Ефесу, доносимо фотографије и дјелове из путописа блаженопочившег Митрополита црногорско-приморског...

Када полиција саслушава: Сумњива безбједносно г…… мотка!

Звони ми мобилни јуче, тачно у 16:34! - Добар дан! Да ли је господин Росандић? - Да! Изволите! - Овдје Момо П. из ЦБ Подгорица! Хтјели смо...

Ђорђије Блажић: Због гласача Подгорица не жели Зету!

-Јасан је циљ и позадина да Главни град практично не жели да у свом саставу има Зету, него да је на силу формира као...

Сергеј Шојгу: Операције у Украјини планирају се у Вашингтону и Лондону!

У НАТО нико нема сумње да ће Русија остварити све циљеве своје специјалне операције у Украјини, рекао је Сергеј Шојгу на Московској конференцији о...