Насловна Политика Љешкопољци: Директор АНБ-а да смијени Сретена Асановића, активисту ДПС-а, јер нијесмо...

Љешкопољци: Директор АНБ-а да смијени Сретена Асановића, активисту ДПС-а, јер нијесмо гласали да се такви унапређују!

Гласачи опозиције а данашње власти су у невјерици, и видно разочарани последњим кадровским решењем директора Агенције за националну безбједност Дејана Вукшића који је унаприједио Асановић Сретена оперативца АНБ-а на мјесто начелника АНБ-Подгорица, стоји у писму групе мјештана Љешкопоља које је достављено медијима, а које преносимо интегрално:

“Овакво кадровско решење је дубоко разочарало гласаче свих бивших опозиционих партија у Љешкопољу а посебно у Доњим Кокотима, Фармацима и Лекићима који гласају на бирачком мјесту 114 и 114А, гдје је опозиција од 1997. до 30.08.2020 убедљиво побјеђивала на свим изборима.

Горе именовани службеник АНБ-а Асановић на сваким изборима локалним, пресједничким и парламентарним је био активно укључен у раду мини изборног штаба ДПС-а у породичној кући Милорада Асановића, власника тениског клуба АС, затечени оваквим кадровским решењем обавијестили смо све лидере парламентарне већине који су нам дали идентично саопштење да немају никакав утицај на постављења и унапређења у АНБ-у као и у осталим државним институцијама.

Предлажемо да директор АНБ-а Дејан Вукшић провјери и преиспита своју одлуку о именовању Сретена Асановића, и уважи захтјеве бирача садашње власти да се горе именовани смијени са наведене функције.

Уколико се директор АНБ-а оглуши о наше молбе бићемо принуђени нажалост да радикализујемо наше даље поступање и преиспитамо одлуку, да ли икада више да учествујемо на изборима у Црној Гори, са обзиром да је очигледно да се изборна воља грађана не поштује.

Ми који у континуитету од 1997 год, непрестано гласамо партије данашње власти, и при том смо у истом периоду доживљавали непрекидна шиканирања, малтретирања, уцјене, пријетње и притиске, ово именовање доживљавамо као највећи увреду и поножење.

У истом периоду обиљежени од стране те исте службе, проглашавани смо непријатељима државе Црне Горе, што са индигнацијом одбацујемо а као последицу имали смо ситуацију да ми и чланови наших породица будемо лишени запослења у државним институцијама, иако смо имали неупоредиво боље референце од чланова ДПС-а и њихових сателита а којима је као референца била чланска карта.

Иако је било невиђених притисака да пређемо у њихове редове ради добијања посла и остваривања било каквог основног људског права, никада нисмо поклекли већ смо остали непоколебљиви борци за праведнију и поштенију Црну Гору.

Надамо се да ће директор АНБ-а уважити наш захтјев.”

Извор: Борба

Најновији чланци

Милан Кнежевић: Кад новинари ћуте!

Оно кад новинарске “громаде” објаве лажни интервју са сенатором америчког Конгреса у коме испљују СПЦ, Србију, Русију и ДФ јер много је “љепше” пљувати...

Вакцине: Наредне седмице стиже контигент из Кине!

Министарка здравља Јелена Боровинић Бојовић казала је за "Радио Црне Горе" да наредне седмице у Црну Гору стижу вакцине из Кине. Вакцине, 30 хиљада доза,...

Браћа: Муслимани већином били у фашистичким јединицама!

ТОКОМ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА ВИШЕ ОД ДВЕ ТРЕЋИНЕ МУСЛИМАНА-БОШЊАКА СУ СЕ БОРИЛИ НА СТРАНИ ХРВАТСКИХ УСТАША И НЕМАЧКИХ НАЦИСТА Овај непријатан податак тешко данас можете...

Злочини и заборави: Дара, Аида, Штрпци, узроци и посљедице?

Пише: Иван Милошевић Дара, Аида, Штрпци. Ових дана наслушао сам се прича о злочинима. ДПС медији већином брује о српским, док оне над Србима и...

Лажи и видео траке: Славко Мандић измислио интервју, Дик Дурбан није разговарао са „Скала Радијом“!

„Сенатор Дик Дурбан није дао интервју Скала Радију, нити је аутор коментара који су објављени. Тог интервјуа није било”. Тако је из Дурбановог кабинета одговорено...