Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈАКОВ ОДАБРАО ДРУШТВО: Стари комунисти подржали младог комунисту, о злочинима својих идеолошких предака у Словенији ћуте!

Предсједник државе Јаков Милатовић примио је уочи 13. јула – Дана државности представнике Савеза удружења бораца Народноослободилачког рата (СУБНОР) и том приликом истакао да славна антифашистичка прошлост Црне Горе представља темељну вриједност нашег друштва.

Поручио је и да нас тековине народноослободилачке борбе опомињу да останемо привржени антифашизму, нагласивши значајан историјски допринос СУБНОР-а у очувању ових вриједности.

Представници СУБНОР-а су Милатовићу захвалили на пријему, указујући на садржајну сарадњу и његов конструктиван однос према овој организацији.

-Предсједнику су упутили позив за учешће на обиљежавању 80 година од стријељања на Лазинама, као и на предстојећем симпозијуму „Животни опус Видоја Жарковића“ и на обиљежавању 80 година од ослобођења Црне Горе у Другом свјетском рату, саопштено је из Канцеларије за односе са јавношћу Предсједника Црне Горе.

ПС: Јаков се из петних жила труди да забетонира идеолошке подјеле у Црној Гори. Комунисте поштује, слика се са њима , носи Титову слику на реверу, док за несрећно побијене жртве које се побили комунисти у Словенији у мају 1945. године  (око 12.000 црногорских четника и осталог народа) не жели да зна. На  мој захтјев да разговарамо о томе и о осталим злочинима комуниста у Црној Гори, Јаков није одговорио скоро три мјесеца!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

ПОВРАТАК КАПЕЛЕ ОШАМУТИО МОНТЕНЕГРИНЕ: Не дају маузолеј, па да хљеба неће јест, кажу да је умјетничко дјело какво свијет није гледао!

МОНАРХИЈА: Сјећање на годишњицу рођења краља Петра и смрти принца Томислава!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman8

БОШЊАЧКИ ПУТЕВИ БЕСПУЋА: Брину о Сребреници, злочине Османа Растодера у Плаву и Гусињу ни да помену!

spurnjik

КАКО ТАТА КАЖЕ: Влада Црне Горе забранила рад и емитовање руских медија!

tihomir1

РЕАКЦИЈЕ НА УКИДАЊЕ РУСКИХ МЕДИЈА, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ (УНЦГ): Људи који воде Владу ЦГ су слијепи послушници америчке амбасаде у Подгорици!

pakao

МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Над Црном Гором се надвила сјенка (Андрија Мандић и капела) мрачнија од италијанске на Петровдан 1941. године!

Gornje-Zaostro-Krug-17-768x432

ЗАОСТРО КОД БЕРАНА: Голуб Добрашиновић, жив се предати Турцима није хтио, братсва дијелио на људе и нељуде!