Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Јутрошња акција Специјалног државног тужилаштва усмјерена на Јелену Перовић наставак је прогона који спроводи Владимир Нововић по диктату Вијести и тридесетоавгустовске већине.

-Након што су пропали вишемјесечни покушаји њене незаконите смјене, уз хиљаде објављених текстова у таблоиду Вијести којим су се настојали нарушити њен јавни углед и интегритет, јутрос се пошло и корак даље упадом СПО-а у просторије АСК, саопштио је Милош Николић, портпарол Демократске партије социјалиста.

Истиче да је очигледно да Владимир Нововић више и нема намјеру да фингира интегритет већ пристаје да буде обично оруђе у рукама парламентарне већине и медијско-политичких кругова који цртају мете, пишу оптужнице и доносе пресуде умјесто институција система.

Због тога и не чуди што стотине кривичних пријава које је Демократска партија социјалиста поднијела у претходне четири године и даље остају без икаквог епилога. Умјесто истраге о 30.000 новозапослених у државној управи, вишемилионским фиктивним уговорима у Руднику угља, малверзацијама у Електропривреди и ЕПЦГ Солару, спорној куповини акција Луке Бар, дуплом негативном мишљењу на пословање ЦЕДИС-а и свакодневним злоупотребама службеног положаја државних функционера, Нововић се бави километражом службеног возила директорице АСК, саопштио је Николић.

Додаје да је очигледно да ослобођеној Црној Гори институције више нијесу потребне – довољно је да Вијести напишу оптужницу, Нововић је процесуира, а судови донесу пресуду која је унапријед одлучена.

Главни специјални тужилац и сви који се поигравају људским судбинама, ослањајући се на прес клипинге, а не на утемељене доказе, морају да имају у виду, да је све пролазно, па и мандати на функцијама на којима су тренутно, те да ће свака незаконитост и покушај гажења људског достојанства а све под изговором задовољења правде, покренути питање одговорности оних који су у томе учествовали, закључује Николић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!