Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

Председник Србије Александар Вучић угостио је данас на ручку патријарха српског Порфирија, Свети архијерејски Сабор СПЦ и председника Републике Српске Милорада Додика, којима се захвалио на помоћи у борби против усвајања резолуције о Сребреници у Генералној скупштини УН. Вучић је поручио да никада нећемо прихватити независно Косово.
Са патријархом српским Порфиријем, Светим архијерејским Сабором СПЦ и председником Републике Српске Милорадом Додиком разговарао сам о тежини тренутка и изразио захвалност на томе што се баве питањем наметнуте резолуције о Сребреници, као кључним питањем за опстанак српског народа. Иако смо се борили и уложили огромну енергију како бисмо им се супротставили најјаче и најснажније могуће, без ваше снаге и подршке то не бисмо могли, написао је Вучић на друштвеним мрежама.
Додао је да сваким даном, на различите начине, покушавају, не само из душе и срца, већ и физички, да нам у потпуности одвоје Косово и Метохију и подсетио је да је српски народ на КиМ изложен бруталном прогону, који се неће лако зауставити.
Супротставићемо се свим политичким средствима и чинити све за наш народ на КиМ и наравно никада нећемо пристати на независно Косово. У овим нелаким временима једина позитивна ствар је да се Србија и Српска економски развијају добро и да иде боље од очекиваног, имајући у виду ситуацију у свету, истакао је Вучић.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕПИСКА, “СРПСКА24” – ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: За комунисте има времена, за Равну Гору заузета!

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

pio

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

babunski

СТАРИ ЧЕТНИЦИ: Војвода Петко Илић из Старог Нагоричина!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!