Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ХОЋЕ ЛИ МОНТЕНЕГРИНИ 13. ЈУЛА ПОДИЋИ АНТИСРПСКИ УСТАНАК: На Петровдан Александар Вучић долази у Црну Гору!

Предсједник Србије Александар Вучић казао је да је спреман да посјети Црну Гору током јула на позив лидера Нове српске демократије Андрије Мандића и Демократске народне партије Милана Кнежвића.

Предсједник Скупштине Андрија Мандић казао је синоћ да је позвао руководство Србије и Републике Српске да дођу у Црну Гору 12. јула, на Петровдан како би послали “поруку заједништва”.

Вучића је у посјету поново, уживо у програму ТВ ПРВА, позвао лидер Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић, истичући да би волио да Вучић дође у Беране да посјете Храм светог Симеона Мироточивог.

Најбоље би било да то буде Петровдан, али морамо видјети ко ће у том периоду бити од гостију овдје, рекао је Вучић, одговарајући на позив Кнежевића.

Вучић је прокоментарисао усвајање Резолуције о геноциду у систему логора Јасеновац, Дахау и Маутхаузену, извињавајући се што није вјеровао да се то мође десити.

Јесу они то закукуљили и замумуљили са додавањем Дахауа и Маутхаузена и нема у тексту скоро ништа, али није ми тешко да кажем: “Извините, честитам”, рекао је Вучић за ТВ Прва.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!