Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У ЧЕТВРТАК КОНАЧНА ОДЛУКА: Знаће се ко је Србији пријатељ, непријатељ или партнер!

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да сјутра путује у Њујорк како би у четвртак, 23. маја присуствовао сједници Генералне скупштине Уједињених нација на којој ће се гласати о резолуцију о Сребреници и додао да ће се тада видети ко су пријатељи, а ко партнери Србије. Вучић је на ТВ Пинк најавио да ће сјутра ујутро бити у Храму Светог Саве, са представницима Срба из региона и патријархом Порфиријем, уочи лета за Њујорк.

-Борићемо се, знам колика је сила која нам пријети, колико су велики и снажни, али сигуран сам да ћемо дати све од себе, рекао је Вучић.

Вучић је нагласио да је за њега била „одвратна“ игра Црне Горе око амандмана на резолуцију и са ким су ти амандмани преговарани, а нису са Србијом.

Ријеч је о прљавој игри да се Србији запуше уста, а ријеч је о перфидном трику. Говори се о индивидуалној кривичној одговорности, а намјерно се оставља да постоји јасно закључивање моралне и политичке колективне одговорности. Ми ћемо у четвртак увече знати ко су нам пријатељи у свијету, а ко партнери. Сви они који не гласају, уздржани су или против су нам пријатељи, а са свима осталима ћемо имати коректне односе, али ћемо знати да нам нису пријатељи, рекао је Вучић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ТРАГИКОМЕДИЈА ИЛИ ШПИЈУНИ СУ МЕЂУ НАМА, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Шверцери цигарета под пратњом АНБ-а и уз помоћ појединих свештеника састављали владу у Острогу!

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

КОД ЦРКВЕ СВЕТOГ СПАСА: Обиљежавање 166 година битке на Граховцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

ШТАМПА: Нови број “Гласа Холмије”!

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

pio

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!