Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У ЧЕТВРТАК КОНАЧНА ОДЛУКА: Знаће се ко је Србији пријатељ, непријатељ или партнер!

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да сјутра путује у Њујорк како би у четвртак, 23. маја присуствовао сједници Генералне скупштине Уједињених нација на којој ће се гласати о резолуцију о Сребреници и додао да ће се тада видети ко су пријатељи, а ко партнери Србије. Вучић је на ТВ Пинк најавио да ће сјутра ујутро бити у Храму Светог Саве, са представницима Срба из региона и патријархом Порфиријем, уочи лета за Њујорк.

-Борићемо се, знам колика је сила која нам пријети, колико су велики и снажни, али сигуран сам да ћемо дати све од себе, рекао је Вучић.

Вучић је нагласио да је за њега била „одвратна“ игра Црне Горе око амандмана на резолуцију и са ким су ти амандмани преговарани, а нису са Србијом.

Ријеч је о прљавој игри да се Србији запуше уста, а ријеч је о перфидном трику. Говори се о индивидуалној кривичној одговорности, а намјерно се оставља да постоји јасно закључивање моралне и политичке колективне одговорности. Ми ћемо у четвртак увече знати ко су нам пријатељи у свијету, а ко партнери. Сви они који не гласају, уздржани су или против су нам пријатељи, а са свима осталима ћемо имати коректне односе, али ћемо знати да нам нису пријатељи, рекао је Вучић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!