Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

Небојша Медојевић, предсједник Покрета за промјене (ПзП), изјавио је да је Црна Гора „Колумбија на Јадрану – нема свједока, нема случаја“.

Медојевић је тим ријечима реаговао на смрти Подгоричанина Жељка М. Вуковића, оптуженог за убиство Срђана Војичића и покушај убиства Јеврема Брковића 24. октобра 2006. године.

Војичић је, подсјетимо, био тјелохранитељ књижевника Брковића.

Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које је ДПС мафија усвајала да се заштити. Нажалост, скоро нико од политичке и друштвене елите није схватао нужност радикалних системских реформи и чишћења виталних дјелова сисема од плаћеника и војника ДПС мафије! Или нису имали интерес, јер су постали дио трулог, болесног система, заснованог на корупцији и криминалу, написао је Медојевић на Твитеру.

Како је додао, „узалуд ЕУРОПОЛ шаље доказе“.

У Црној Гори нема ко да похапси, оптужи и осуди ДПС мафију, јер она још влада. Све Владе послије 30.08.2020 су марионетске и у дилу са Ђукановићем око његовог имунитета и задржавања постојећег стања, закључио је Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!