Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

Небојша Медојевић, предсједник Покрета за промјене (ПзП), изјавио је да је Црна Гора „Колумбија на Јадрану – нема свједока, нема случаја“.

Медојевић је тим ријечима реаговао на смрти Подгоричанина Жељка М. Вуковића, оптуженог за убиство Срђана Војичића и покушај убиства Јеврема Брковића 24. октобра 2006. године.

Војичић је, подсјетимо, био тјелохранитељ књижевника Брковића.

Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које је ДПС мафија усвајала да се заштити. Нажалост, скоро нико од политичке и друштвене елите није схватао нужност радикалних системских реформи и чишћења виталних дјелова сисема од плаћеника и војника ДПС мафије! Или нису имали интерес, јер су постали дио трулог, болесног система, заснованог на корупцији и криминалу, написао је Медојевић на Твитеру.

Како је додао, „узалуд ЕУРОПОЛ шаље доказе“.

У Црној Гори нема ко да похапси, оптужи и осуди ДПС мафију, јер она још влада. Све Владе послије 30.08.2020 су марионетске и у дилу са Ђукановићем око његовог имунитета и задржавања постојећег стања, закључио је Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИ И АМЕРИКА: “Чикашка кестенијада”, чувају обичаје из родног краја!

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vuk-orovic

ВУК ОРОВИЋ, СРПСКА ДЕМОКРАТСКА ИНИЦИЈАТИВА: Неопходно да српски политички актери у Црној Гори учврсте свој утицај на власт!

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!

grafika

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!