Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У НОВОЈ СРПСКОЈ ДЕМОКРАТИЈИ НЕМАЈУ ДИЛЕМУ: Јаков да разговара са грађанима који су га бирали, а не са Рањом и власницима “Вијести”!

Данашње правдање предсједника Јакова Милатовића пркоси здравом разуму и логици, јер уколико му је већ криво што на састанку нису били представници већинске Црне Горе, онда би ваљда логичније било да је одустао од организације таквих консултација, сматрају у Новој српској демократији.

Јаков Милатовић је данас и јасно себе ставио у позицију предводника политичке мањине, али чак и према њој се није понио инклузивно и са пуним правом питамо зашто није уважио предсједника Странке европског прогреса Душка Марковића, као и предсједника Црногорског европског покрета Новака Аџића, а посебно се консултовао са некадашњим предсједником СДП-а Ранком Кривокапићем, наводи се у саопштењу НСД-а.

Додају да умјесто да буде одговоран предсједник свих грађана и руку помирења прије свега пружи премијеру Милојку Спајићу, а онда и свима њима које је ових дана нападао, он је одлучио да буде предсједник мањине, која је до 2020. године уништила ову земљу.

Оно што га можда квалификује да буде предводник те мањине јесте што је у ставовима о Резолуцији о систему логора у Јасеновцу, Дахау и Маутхаузену отишао и корак даље од предсједника странака и партија који чине парламентарну опозицију, који су у Скупштини Црне Горе јасно и недвосмислено саопштили да се у Јасеновцу десио геноцид. Њихов нови предсједник Резолуцију, која је недвосмислен цивилизацијски искорак наше земље третира као анти-европски потез. Уколико у предсједнику Милатовићу постоји још и трунка оног духа из 2022. који је данас на том састанку једино донијела госпођа Јевросима Пејовић и која се принципијелно односи према свим актуелним дешавањима, искрено му препоручујемо да се не ослања много на савјете Ранка Кривокапића и власника Вијести, са којима је ових дана водио дуге састанке и да чује шта му све вријеме поручује оних 220 хиљада грађана који су у другом кругу предсједничких избора у знак отпора Милу Ђукановићу своје повјерење дали њему, закључује се саопштењу НСД-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАДА МАЊИНА ОДЛУЧУЈЕ О ВЕЋИНИ, НИК ЂЕЉОШАЈ: Неће бити српског, нити двојног држављанства, док се ЈА питам!

ПОНИЖЕЊЕ: Европски парламент задужио Хрвата Тонина Пицулу да контролише Србију!

ЛИКВИДАЦИЈЕ, МРАЧНА СТРАНА КОМУНИЗМА: Титове убице веслима умлатиле народног хероја Ивана Милутиновића?

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

NOVO DOBA

ПОРОДИЦА И ШКОЛА: Дјецу припремају за „ново доба“ и „нову нормалност“!

deklaracija

СУДБОНОСНИ ПОГРЕШАН СРПСКИ ПОТЕЗ: У Загребу усвојена Декларација о уједињењу Јужних Словена!

vijesti

КОНТРАДЕФАНЗИВА ОФАНЗИВЕ (“ВИЈЕСТИ”): Пописни Срби и Ерин Броковић!

nik

КО НАС И ГДЈЕ ТО ВОДИ: Ник Ђељошај у име Црне Горе у Вашингтону потписује Меморандум о разумијевању са Америком!

srpskohrvatski-partizani-ulaze-u-beograd-oktobra-1944-1944-unknown-40-partizani-ulaze-u-beograd-P2CNHH

КОМУНИСТИЧКА ОКУПАЦИЈА И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Београд није ослобођен 20. октобра 1944. године!