Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У НОВОЈ СРПСКОЈ ДЕМОКРАТИЈИ НЕМАЈУ ДИЛЕМУ: Јаков да разговара са грађанима који су га бирали, а не са Рањом и власницима “Вијести”!

Данашње правдање предсједника Јакова Милатовића пркоси здравом разуму и логици, јер уколико му је већ криво што на састанку нису били представници већинске Црне Горе, онда би ваљда логичније било да је одустао од организације таквих консултација, сматрају у Новој српској демократији.

Јаков Милатовић је данас и јасно себе ставио у позицију предводника политичке мањине, али чак и према њој се није понио инклузивно и са пуним правом питамо зашто није уважио предсједника Странке европског прогреса Душка Марковића, као и предсједника Црногорског европског покрета Новака Аџића, а посебно се консултовао са некадашњим предсједником СДП-а Ранком Кривокапићем, наводи се у саопштењу НСД-а.

Додају да умјесто да буде одговоран предсједник свих грађана и руку помирења прије свега пружи премијеру Милојку Спајићу, а онда и свима њима које је ових дана нападао, он је одлучио да буде предсједник мањине, која је до 2020. године уништила ову земљу.

Оно што га можда квалификује да буде предводник те мањине јесте што је у ставовима о Резолуцији о систему логора у Јасеновцу, Дахау и Маутхаузену отишао и корак даље од предсједника странака и партија који чине парламентарну опозицију, који су у Скупштини Црне Горе јасно и недвосмислено саопштили да се у Јасеновцу десио геноцид. Њихов нови предсједник Резолуцију, која је недвосмислен цивилизацијски искорак наше земље третира као анти-европски потез. Уколико у предсједнику Милатовићу постоји још и трунка оног духа из 2022. који је данас на том састанку једино донијела госпођа Јевросима Пејовић и која се принципијелно односи према свим актуелним дешавањима, искрено му препоручујемо да се не ослања много на савјете Ранка Кривокапића и власника Вијести, са којима је ових дана водио дуге састанке и да чује шта му све вријеме поручује оних 220 хиљада грађана који су у другом кругу предсједничких избора у знак отпора Милу Ђукановићу своје повјерење дали њему, закључује се саопштењу НСД-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

СКРОМНИ СТАВ: Не разумијем политичке односе и на шта се односе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!