Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У МОНТЕНЕГРУ НИШТА НОВО: Срби дежурни кривци!

Пише: Иван Милошевић

Почео сам синоћ да гледам “Начисто”, али сам начисто одлучио да због новинара ту емисију убудуће избришем са личног ТВ програма. Дотични новинар потпуно измијени фацу када чује неки српски став, види му се по изразу очију и лицемјерном осмијеху да би сваког Србина натоварио на трактор и правац – Србија! Дотични се физички потпуно изобличи када чује нешто о Србима, само што не пљуне у камеру и једном заувијек заврши причу са тим мрским Србима. И не знам због које оне ствари понеки Србин дође у “Начисто” са намјером да заступа неки српски став. Не знам шта да каже, боље да није рекао, јер ће све циничним упадицима и злонамјерним поштапалицама под ноге бацити врли монтенегринско-комунистички новинар!

Дотични новинар је синоћ имао велику помоћ државних бивших и садашњих службеника. И они су оплели по Дарију Вранешу и прослави Сретења у Пљевљима, па би неупућени имао утисак да је прије неки дан у том граду одржан бал вампира и осталих чудовишта! Таман тако државни службеници, садашњи и бивши, тумаче Сретење у Пљевљима. А оба су у државне фотеље ускочили на гласовима Срба и враћају им мило за драго. Газе Србе гдје стигну! 

Промијенио сам канал и отишао на РТЦГ да гледам кошарку. Када тамо Њемци деру Црногорце, воде са 20 и више разлике. Нешто ме било мука да гледам црно-бијеле Њемце како деру донекле такође црно-бијеле Црногорце, па рекох да не губим вријеме – боље да нешто прочитам!

Јутрос иста ствар! Јутарњи колумниста ЦДМ-а распалио по амбасадору Србије и не пушта. И он криви уста, маше рукама, удара се у груди и чупа косу, јер се враћају 90-те, а као најава тих година су посјете амбасадора Србије Србима широм Црне Горе! Па коју ону ствар треба амабасадор Србије да ради него да обилази српске средине и пита Србе шта им фали? По јутарњем колумнисти амабасадор би био сјајан амабасадор да не излази не улицу, него да у амбасади рјешава укрштене ријечи и игра шах преко интернета! Мјери сваки корак амбасадора Србије, а не види, нити га интересују, шта раде амбасадори западних земља у ЦГ. Саслушавају премијера, министре, кажу им у лице шта да раде и гдје да иду, али то јутарњи колумниста не запажа! Претпостављам да и сам пође на неко од дипломатских савјетовања код Попе и осталих из Еу. Да чује шта има ново и како да се понаша! 

У новој власти нико прстом није мрднуо да обузда србофобију у Црној Гори. Штавише, поједини је заливају сваки дан и како су кренули ускоро ће да беру нове-старе идеолошке плодове бившег ДПС-а!

Када још прелистам портале и видим нове, младе и србофобијом наоружане, младе комунисте како танцују по диктату Сутјеске, Неретве и Игманског марша и како најављују ново вријеме комунизма, дође ми да се самоугасим и одем негдје у осаму да гајим козе и овце. Истина, питам се да и њих није заразила србофобија, па да и оне не почну да декламују антисрпске ставове и јеже се на српске аргументе! 

Нема шта или што, у Монтенегру је све исто. Србофоба ко на гори листа – има комуниста!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!