Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У БИХ НА ОПРЕЗУ: Вучић “креатор руске револуције на Балкану”!

Министар спољних послова у Савјету министара БиХ Елмедин Конаковић рекао је да је данас упућена протестна нота Црној Гори јер је предсједник црногорске Скупштине Андрија Мандић рекао да је Свесрпски сабор “скуп двије државе”, те је најавио да ће ову ноту упутити и Србији.

Он је исказао бојазан од порука српског јединства које су послате са Свесрпског сабора у Београду и оптужио предсједника Србије Александра Вучића да не поштује БиХ и да је креатор “руске револуције на Балкану”.

Подсјетимо, предсједник Скупштине Црне Горе и лидер Нове српске демократије Андрија Мандић говорио је прије два дана на свесрпском сабору који је одржан у Београду под називом „Један народ, један сабор – Србија и Српска“ и саопштио да је срећан што присуствује том скупу, те изразио увјерење да ће будућност бити таква да, како је рекао, можемо у неком сљедећем периоду да размишљамо да ово не буде скуп само двије државе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!