Насловна Политика Уједињена Црна Гора: Два сата Милове тортуре смо преживјели, ово је наша...

Уједињена Црна Гора: Два сата Милове тортуре смо преживјели, ово је наша земља!

Синоћ је предсједник ДПС-а је у маниру Родрига Дутертеа, кроз монолог, испирао мозак онима који су на то пристајали, наводи се у саопштењу Уједињене Црне Горе (УЦГ)

Стотину двадесет минута патње није тако страшно у односу на деценије његове владавине. Преживјели смо. Поруке које је послао су страшне! Индиректно, поручио је свештеницима и монасима да би могли бити испраћени у колонама из Црне Горе! То је урадио истог дана када су се на друштвеним мрежама, на лажним профилима, појавиле фотографије избјеглица током акције Олуја у Хрватској, и то са врло јасним порукама Србима из Црне Горе. Синхронизована акција предсједника Ђукановића и шаке ботова, наводи се у саопштењу.

Али, лудилу нема краја. Ђукановић је послао поруку исте садржине и онима који су независни а раде у државним органима, појаснили су из ове партије.

Уколико желите да будете бесконачно независни немојте да радите у тим државним органима и најбоље – немојте да живите у овој држави. Ови Ђукановићеви ставови су огољени нацизам. Себе и партију је ставио изнад Црне Горе, и то одавно, али у завршној фази свог политичког лудила, најављује прогон, и то нескривени, прогон из Црне Горе оних који му нису по вољи, наводе из УЦГ.

Они су позвали грађане да се не плаше овакве, распамећене политике јер се ради о немоћи и пријетњама којима Ђукановић куражи себе и храни властити страх.

-Пуна два сата пријетњи и убјеђивања грађана да је нападнута Црна Гора јадан је излив неистина и бруталних лажи. Црна Гора је угрожена и нападнута али од Ђукановића, а литије на које излазе десетине и стотине хиљада људи су најљепша слика о нама. Ни једне искључиве и увредљиве ријечи, ни једног инцидента, никаквих рушитељских парола, ничега сличног хистерији првог човјека ДПС-а, навое у УЦГ.

Према њиховим ријечима, Јавни РТВ сервис, односно , његова уређивачка политика, не заслужују коментар.

Ни у региону нема примјера таквом слуганству, таквом професионалном паду и срамоти. Ништа више, међутим не зависи ни од њих ни од Ђукановића, јер ово нису деведесете, године медијских монопола и ратова, појаснили су.

УЦГ позива грађане да остану досљедни, да буду храбри као и до сада, да наставе свој гандијевски отпор, да чувамо Црну Гору од пиромана који хоће да запали ватру сукоба, прогона и етничког чишћења.

Ово је наша земља, наша држава, и никакво сијање мржње и страха неће нас поколебати. Ово лудило закувао је Ђукановић са Законом који је правно ругло, са Законом који не познаје ни једно друштво Европе. Ту истину никакве лажи Јавног РТВ сервиса и његових гостију, не могу сакрити. Отимати и национализовати имовину у 21. вијеку могу само тирани, грогирани политичари на крају своје политичке каријере, закључују у УЦГ.

Најновији чланци

Комисија за патриотизам: Цетињанке траже провјеру организатора протеста дијаспоре!

Подстакнути објавом дијаспоре из Франкфурта од 03.12.2022. под називом "Долазимо на протест 28.12 јер не дамо да Црну Гору утопе и да је нема",...

Џонатан Ли Вајс о Србима: Једини савезник им је Бог!

Никола Тесла је био Србин; морам признати да Србима баш нисам наклоњен. Веома чудан народ: не можете их укројити ни у један светски поредак. Иако...

Награде „Залога“: Добитници Милица Краљ и Милован -Мики Радуловић!

Овогодишњи лауреати награде „Залога“, коју Књижевна заједница „Владимир Мијушковић“ из Никшића додјељује од 1986. године, су Милица Краљ за поезију и Милован Мики Радуловић...

Након двије године, Одбор за политички систем: Понижавајуће поступање према митрополиту Амфилохију, прогон чији се налогодавац још не зна!

Одбор за политички систем правосуђе и управу је оцијенио да је противно свим нормама и стандардима дошло до понижавајућег поступања према митрополиту црногорско-приморског Амфилохију...

Престолонаследник Александар Карађорђевић: Почела „Операција Михаиловић“, награда за хватање Драже!

Приметили сте да волим да са вама делим недовољно познате чињенице из наше историје, оне које су предуго биле заборављене и забрањене да се...