Насловна Политика УЦГ: Вујовић на специјалном задатку сије панику и неред, а тужилаштво ћути!

УЦГ: Вујовић на специјалном задатку сије панику и неред, а тужилаштво ћути!

Црногорска медијска сцена је увијек имала спремне „специјалце“ да се обруше и на појединце и на цијели народ. Јутрос се „пробудио“ Златко Вујовић, дежурни аналитичар. Сраман је начин на који се Вујовић удвара Ђукановићу, саопштено је из Уједињене Црне Горе.

Вујовић отворено, али кукавички црта мету Митрополиту Амфилохију призивајући сукобе и инциденте. Вујовић зна да ће бити рата, а Тужилаштво ћути? Он зна оно што нико не зна – Вучић и Руси предводе литије? Уједињена Црна Гора осуђује ово злокобно оглашавање „невладиног стручњака“ који вири из Владе са позиције члана Савјета Агенције за спрјечавање корупције. Колико је искрен његов „независни аналитички опсег“, те колико вјерује у Црну Гору и њене институције, најбоље говори податак да је забранио увид у властите рачуне у банкама државним органима. У свом медијском иступу Вујовић отворено испољава говор мржње према стотинама хиљада људи који достојанствено и мирно исказују своје незадовољство због отвореног покушаја Владе да отима имовину Цркава, наводе из УЦГ.

Они додају да најмирнија и најбројнија окупљања икада у историји Црне Горе Вујовић види као увод у рат!? Зна ли Вујовић оно што се спрема или је плаћен да говори о ономе што би ДПС волио да се деси?

У нормалној држави овакав иступ би био санкционисан због говора мржње, а виновник процесуиран по службеној дужности! У нормалној држави, Вујовић би био приведен због изазивања панике и ширења дезинформација, истакли су из те партије.

Уједињена Црна Гора позива Вујовића, а и све злонамјерне „аналитичаре“, да се оставе злог посла уношења немира у наше друштво и да зауставе своје нагоне додворавања режиму.

За овакво злонамјерно оглашавање Вујовић заслужује и кривичну пријаву. Срамни насртај на нашу Цркву долази од човјека који је плаћен за сваку „аналитичку“ ријеч. Он нема право да процјењује ничију имовину и ничији новац јер своје рачуне крије, а његово лично богаство веће је од материјалног богаства многих парохија и парохијана СПЦ у Црној Гори. Позивамо „пробуђеног“ Вујовића да се кроз Агенцију чији је члан, распита о путовањима и трошковима Предсједника државе Мила Ђукановића, а да Русе, Владике, предсједнике сусједних држава, аутобусе и конвоје који му се причињавају, остави другима, веле у УЦГ.

У тој партији знају да Вујовић не може да схвати да постоје стотине хиљада људи који не наплаћују свој патриотизам. Разумијемо али тражимо да због застрашивања и ширења панике одговара јер тај посао ради срамно и брутално плаћенички.

Још једном позивамо на достојанство, на одмјереност и политичку мудрост. Црна Гора брани Светиње, а народ брани своје право – мирним путем и историјском сложношћу. Поносни смо на Црну Гору и на стотине хиљада људи који држе час пристојности, слободе и храбрости, закључили су о тој странци.

Најновији чланци

Досљедно комунистички, СНП: Гласаћемо како партија каже!

Посланици Социјалистичке народне партије (СНП) гласаће у парламенту онако како одлуче партијски органи, поручио је лидер те странке Владимир Јоковић, наводећи да у СНП-у...

И то је могуће, Душко Кнежевић открио: О болници у Мељинама разговарао сам са Здравковом кћерком!

Власник болнице у Мељинама Душко Кнежевић вечерас је, током видео укључења у програм РТЦГ, казао је како је о ситуацији у тој установи разговарао...

Црни Здравко, шта је доживио: Дритан поднио захтјев за смјену владе!

Грађански покрет УРА предао је данас Скупштини Црне Горе иницијативу за изгласавање неповјерења Влади Здравка Кривокапића. Из ГПт УРА су саопштили да неће симулирати...

Квазиатеистичка дрека: Треба забранити емисије које промовишу комунизам – примјер доктора богословије Николе Маројевића!

Пише: Иван Милошевић Црном Гором се шири сплин комунизма, разлива се са екрана РТЦГ и "Вијести", захватио је стопостотни дио монтенегринске штампе, освојио срца дукљанских...

Андрија Мандић: Од љубави до ниских удараца, ДФ неће издати!

-Премијер Здравко Кривокапић и вицепремијер Дритан Абазовић су од велике љубави и грљења стигли до размјене ниских удараца и тешких оптужби, поручио је лидер...