Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УПРКОС ПРОТИВЉЕЊУ НАТО ЗЕМАЉА НА ЗАХТЈЕВ РУСИЈЕ: Данас сједница Савјета безбједности подовом 25 година агресије на Југославију!

Мисија Русије при УН поново је тражила седницу Савета безбедности поводом 25 година од агресије НАТО против Југославије, рекао је заменик руског амбасадора Дмитриј Пољански.
Поново смо тражили одржавање седнице СБ УН на тему агресије НАТО против Југославије. И након дана жестоког противљења од стране наших опонената издејствовали смо да Јапан, председавајућа земља, ипак закаже седницу 28. марта за 15 сати по америчком времену, рекао је Пољански.
Истовремено је поручила да руска страна намерава да инсистира на томе да се седница СБ УН о НАТО агресији на Југославију одржи на овај или онај начин, јер то није само један у низу догађаја у историји, него прекретница у формирању тренутне ситуације на Балкану.
извор: спутњик
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!