Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ТЕКСТ КОЈИ ЈЕ УКЛОЊЕН СА ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА, ГОРАН ШАРИЋ: Запад осудио Ратка Младића, а ко ће осудити Запад?

д осудио Ратка Младића, а тко ће осудити Запад?

Еуропска Унија као конгломерат зла, издаје, перверзије и криминала, сад може “одахнути”. Или… можда је тек добила проблем? Што значи осуђујућа пресуда бившем војном вођи Срба у Босни и Херцеговини? Значи ли то напредак правде и истине за било кога, или само напредак ЕУ епштајновске клике у обмањивању јавности и продору снага мрака – на исток? Погледајте наслове медија у Хрватској. Погледајте чиме обмањују и заглупљују и онако заглупљене масе… Наслови попут: “Тајни рат Готовине и Младића: Србија је спремала паклени план уочи Олује”?! Је ли њима јасно да проблем Хрвата нису Срби него економска окупација од стране Запада и духовна дегенерација! Је ли њима јасно да Хрватице (као ни Српкиње) не рађају дјецу и да ће овим темпом негативног наталитета за 50 година нестати и Хрватска и Србија?!

И најважније, тко ће и кад осудити ЕУ тајне и јавне лидере и политичке силе које су изазвале РАТ У БИВШОЈ ЈУГОСЛАВИЈИ? Који ће то суд изрећи осуђујућу пресуду ватиканским, њемачким, америчким и британским центрима моћи који су потакнули и распламсавали рат на цијелом простору Балкана? Или осуда Младића (који је само обични војник који се борио за интересе своје нације, као што су се борили и остали национални лидери и генерали из БиХ и бивше Југославије) само покушај пилатовског прања руку, кроз форму Хашког суда? И да они глуме “правду”, они, који су далеко више криви од Ратка Младића! Они који врше и намећу терор злочиначке демонкрације на цијелом простору бивше државе? Терор перверзије, терор политике прогањања паметних и ушуткивања способних. Терор наметања њихових “вриједности” (па је по новом у Србији жена ватрогасац ватрогаскиња, а мајка која дијете удари по гузи може завршити у затвору).

Ови догађаји (сулудо рушење православне цркве, малтретирање са “нон паперима о Косову, стотине година робије за Србе у Хагу…) захуктавају политичка збивања у Србији! Србима постаје јасно да Србија за Запад никад неће бити довољно мала да не би била велика! Србима постаје јасно да је петог октобра извршен државни удар. И да су те власти биле издајничке! Отворено издајничке! То није била сурадња с ЕУ, то је било лизање дупета онима који су на Србију бацили 25 тисућа тона бомби и 600 килограма осиромашеног урана, који је за 30% подигао појаву рака, леукемије итд. у Србији! А многи људи у Београду сад примјећују и на за Сребреницу – Један издајник је огрезао у крви и сведочио је лажно против генерала!

Сад није више питање пресуде Младићу, она ће само Србе освијестити да више никад не дозволе да им на власт дођу “тадићи”, “маринике”, “коштунице”… односно они који су изручивали српске генерале – у руке онима који су дугих 77 дана и ноћи окрутно БОМБАРДИРАЛИ Србију и убили и осакатили на тисуће грађана, међу њима и пуно дјеце! Порушили државу и отровали је кемикалијама и осиромашеним ураном! Тим разбојницима они су испоручивали своје генерале, чак и предсједника! Дакле ратним злочинцима НАТО злочиначког савеза!

Која би држава изручила свог предсједника странцима? И онда се Чеда Јовановић чуди ако му неки пролазник добаци увреду? У другој држави био би на доживотној робији.

Ја знам да су Срби народ који дуго трпи, шути, па и спава. Али Запад не зна да је опасно пробудити Србе!

ЕУ тама се шири на исток. Тј. покушава се ширити, покушај је то стварања простора Таме од Лондона до Црног мора! За стварање позиција за будући напад на Русију! У том смислу, Србија је била – препрека, Србија је и даље препрека, без обзира на слуганство српских тзв. елита!

Срби почињу схваћати да у ЕУ не теку мед и млијеко. Једино што сваки не-германски, не-романски мали народ може очекивати у ЕУ је – ропство и терор! Док је Србији ОТЕТО 17% државног територија (српска покрајина Косово), невладине организације, Костић и поједини академици и професори са Филозофског факултета у Београду се ломе да увјере Србе како је њихова једина свјетла будућност у ЕУ гдје Србију нитко ни не зове. Интересантно је како човјек постане ђавао кад изгуби карактер! Како су спремни на свако понижења, као наркоман за грам дроге кад је у кризи…

Ова данашња Србија није Србија жутих, Коштунице и Тадића, колико год се Запад преко својих медија – Н1, НоваС и Данас труди зомбирати народ. Данас Срби схваћају оно што је Александар Дугин најавио још прије петнаестак година – Србија може промијенити ток повијести!

извор: седма сила

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!