Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СЈЕНКЕ ПЕТОКРАКЕ: Ревизија историје говор мржње, четници и даље у Титовим казаматима!

Пише: Иван Милошевић

Уколико сам добро чуо у једном извјештају са радионице у медијима саопштено је да ревизија историје представља говор мржње. При томе се посебно нагласила афирмација четничке идеологије! Опа, браћо и сестре, можете у Црној Гори све да ревидирате, не само податке о прошлости и будућности, него и да промијените пол и да слободно изаберете јесте ли мушко или женско, без обзира шта вам је међу препонама, али да дирнете комунистичке аксиоме нема шансе! Може и да планета стане и да сви одлетимо у бескрај галаксије, али на мјесту гдје су ова наша брда вјечно ће остати уклесана петокрака. Уколико сам добро схватио, говор мржње убудуће би требало и да се кажњава и судски претреса, па би онда свако ко се позабави ревизијом комунистичке прошлости могао да заради затвор или новчану казну! 

Пошто је поменути извјештај неким чудом нестао са портала, али и са истраживачких новинарских сајтова, нијесам у прилици да утврдим градиво поводом овог облика говор мржење, али мислим да нијесам много погријешио! Углавном и кратко и јасно, ко не слави партизане и комунисте бави се говором мржње, угрожава друге и руши евроатлантске вриједности. Џаба што је та Европа донијела прегршт резолуција о осуди комунистичких система и потребу да се њихова пракса преиспита! То у Црној Гори не пролази! Може геј, фер плеј и остали циркус, али ревизија петокраке не може ни под разно! Тако барем кажу савремени тумачи наше медијске и животне евроатлантске судбине. И за то поменута истраживачка медијска господа добијају ЕУ грантове и загађују младе и остале ренесансом комунизма, бољшевизма, атеизма и прозелитизма! 

Већ дуже причам гдје стигнем да је Црна Гора посљедњи бастион комунизма и да нам неће сванути док се те болести не ослободимо. Боли људе патка шта причам и истина то је њихова право. ко сам ја да им солим памет, када имају ове медијске атеистичке и Титове вјероучитеље који су спремни да ревидирају све у животу и чак пристану да се не зову како се зову, али да дозволе да се нешто другачије каже о братоубилачком рату у Црној Гори и да четници нијесу било такви ђаволи каквим их представљају комунисти, нема шансе! Кључеви те комунистичке маскараде и собе су одавно бачени у таму наше историје и то се не доводи у питање! 

И не бих да о овоме додатно тупим! Ионако то нико не слуша, нити чита, нити сматра битним. Комунистичка енциклопедија црногорске омразе, диобе и невиђених злочина комуниста, одавно је исписала задњу страницу и нема потребе да се ту више било шта мијења и распреда. Ко и поред тога покрене ревизију комунизма и каже нешто добро о четницима има да попије новчану казну или главу охлади у Спужу! И да се дозове евроатлантских вриједности у тумачењу новокомуниста!

И нека, то нам је наша борба дала, да имамо Тита и Мила за маршала!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗБЦГ: Катнић кривицу сваљује на Сашу и Петра!

ПЕНЗИОНЕРИ ПИСАЛИ БИВШЕМ ШЕФУ РЕЖИМА: Дон Мило Корлеоне нас је упропастио као ниједан окупатор!

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!