Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРПСТВО СВУДА: Потписан протокол о сарадњи Народног позоришта Српске и Центра за културу Тиват!

Директори Народног позоришта Републике Српске и Центра за културу Тиват Дијана Грбић и Горан Божовић потписали су у Бањалуци протокол о сарадњи ових установа, који се огледа у наставку досадашње сарадње и размјени програма у области културе, али и могућности рада на заједничкој представи.
Грбићева је навела да ће публика Народног позоришта Републике Српске вечерас имати прилику да у оквиру манифестације “Дани Јагоша Марковића” погледа представу “Ћелава пјевачица” Центра за културу Тиват.

Нарочита је част и привилегија када један национални театар, као што је Народно позориште Републике Српске, искаже интересовање да са једним, условно речено, малим Центром за културу Тиват, потпише меморандум о сарадњи – истакао је Божовић.

Он је најавио да ће представа “Урнебесна трагедија” у копродукцији Народног позоришта у Београду и Народног позоришта Српске гостовати на Фестивалу медитеранског театра “Пургаторије” у Тивту овога љета.

ИЗВОР: РТРС

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!