Насловна Почетна Српска емиграција, Вукман Чејовић: УРА и титоистички комунизам објавили рат Црној Гори!

Српска емиграција, Вукман Чејовић: УРА и титоистички комунизам објавили рат Црној Гори!

Пише: Вукман Чејовић

Јуче је титоиста и црвени буржуј Жарко Ракчевић дао следећу скандалозну изјаву:
„Било је залагање моје и других чланова политичког савјета да Дритан Абазовић буде предсједник те прелазне Владе и да се никако не смије прихватити логика освојених процената у расподјели ресора“

Каже, „не смије се прихватити логика освојених процената у расподјели ресора“. У нормалним земљама са демократском културом, оваква изјава би изазвала скандал. Овакве изјаве пасују одлично у дивљим афричким диктатурама, или у нарко државама Јужне Америке, али хоће господа „ГРАЂАНИСТИ“, како атеисти и замаскирани титоисти, себе воле да зову, да нас убиједе да је ово демократија.

Нажалост, господин Дритан Абазовић је овом титоисти тренутно при руци и он не води независну политику, него су његови потези дириговани од Жарка Ракчевића и његових пајташа, односно титоистичко комунистичког подземља, вијећа злих стараца сачињеног од потомака ратних зликоваца из такозваног „народно ослободилачког рата“, за чије вријеме су комунистицки зликовци успјели да направе невјероватне злочине и да физички ликвидирају преко 50.000 Црногораца, односно цјелокупну елиту Црне Горе а узгред да направе највећи покољ над хришћанима које историја познаје.

Сада њихови потомци, хоће да нас уче шта је то демократија и ево сазнајемо, по њима је демократија тада, када се не прихвата логика освојених мандата, односно, демократија је по тим потомцима ратних зликоваца, када њихов синедрион злих стараца, оплемењеним масонском духовношцу, одлуће да се воља народа не поштује.

Вукман Чејовић

Овако отворено понижавање народа се није усуђивао да направи ни Мило Ђукановић, који је такве ствари радио, барем за нијансу елегантније. Мени је жао што је ово овако, јер сам имао велике симпатије према господину Абазовићу, ни не слутећи да он није слободан човјек и да је диригован од Жарка Ракчевића, од синедриона злих стараца и од језитско удбашке клике у Митрополији, којој отварање досијеа не би баш одговарало, јер би се открило да неки наши високо цијењени духовници нису били ништа друго него комунистички жбирови, постављени у Цркву да би је боље уништили и који тренутно раде на проглашавању аутокефалије црногорске цркве, све по налогу Ватикана, масонерије и синдериона злих стараца, чије је гласило новина „Вијести“, која задњих дана намјерно потура разне дезинформације, да би изазвала што веће расуло међу народом у Црној Гори и да би прикрили свој деструктивни рад и намјерно саботирање демократских промјена у Црној Гори.

Да ли господин Абазовић, који је доктор политичких наука сматра да логика освојених гласова не игра никакву улогу и да је народ који је давао гласове ментално поремећен и ако то сматра, а по дјелима његовим је очигледно да сматра, хоће и бити љубазан да нам објасни на којем факултету и од којег професора је то научио.

Пошто је и више него очигледно да је покрет УРА замислио да може да игнорише вољу бирача, пошто је одлучио да не поштуије вољу бирачч и да се не задовољи много већим бројем министара, него што им припада, крајње је вријеме да се остале снаге у црногорској опозицији, којима је народ изгласао поверење ад хок преуме и да све оне повластице које су давале покрету УРА повуку.

Обећања, која су до сада давана покрету УРА више не треба да важе, сходно узречици једног познатог њемачког политичара Франца Јосефа Страуса, који једном приликом није испунио дато обећање, јер је био преварен, па када су га питали о томе, ладно је рекао, „шта ме брига за глупост од јуче“.

Дакле, по мени, потребно је хитно урадити следеће ствари:

1. Обавијестити свјетску и домацу јавност да поборници злочинацке комунистичке идеологије, комунистички профитери и потомци ратних зликоваца из времена другог свјетског рата, који упорно чувају свијетле традиције својих предака масовних убица и гонитеља Цркве Божије, због чега смо задњи бастион комунизмна у Европи, не могу ни под разно обављати важне функције у осјетљивим државним органима, као што је тајна служба, полиција и војска.

2. Инсистирати на томе да сваки покрет и партија у влади Црне Горе буде заступљен са онолико мјеста, сходно освојеним гласовима.

3. За министарска мјеста у најосетљивијим позицијама, морају се обавезно испуњавати следећи услови: да на том мјесту не смију бити бивши или садашњи комунисти и титоисти, да на тим позицијама не могу бити потомци комунистичких ратних злоковаца, да на тим позицијама не могу бити масони и да на тим позицијама буду људи, који ће се обавезати да ће поштовати све међународне уговоре, који се тичу НАТО пакта и сарадње са ЕУ и да на том мјесту не могу бити људи којима ће се дироговати из комунистичко титоистичког подземља, односно из центара друге фамилије, која је саставни дио вијећа злих комунистицких стараца, који тајно владају Црном Гором.

4. Инсистирати на томе да ниједну вазну државну функцију не могу обављати припадници тајних организација, масонерије и осталих, јер је то неспојиво са демократијом и народ који их је бирао, није знао да су дотични чланови тајних окултних друштава, који су по правилу контролисани из иностранства.

Пошто је и више него очигледно да је понашање покрета УРА деструктивно и да они саботирају демократске промјене у Црној Гори, лукаво желећи да кривицу за то сто влада неће бити створена пребаце на неког другога, потпуно је јасно да са њима било каква сарадња у будућности је немогућа и онда треба покушати, барем утицати на остале опозиционе политичаре, не би ли се ипак саставила било каква влада, која би требала имати за циљ, што прије одржавање нових избора и стварање свих предуслова да они буду фер и поштени. Ту прије свега мислим на чишћење изборних спискова.

Пошто је крајњи циљ покрета УРА, уједињење са окреченом партијом ДПС, која ће после најављеног конгреса добити нови имиџ. Пошто им је циљ чување непоштеног стеченог капитала вођа покрета УРА и њихових спонзора у лику вијећа злих стараца, те даље његовање злочинацке комунистичке идеологије, сигурно је да ће они урадити све од себе да се влада направи само под условом да они преузму све важне фунције, гдје би урадили све што могу да се не очисте бирачки спискови и да се не створе предуслови за наредне поштене иборе. Ако они сада игноришу вољу народа, отворено говорећи како логика освојених гласова неће играти никакву улогу, шта ће тек радити ако се дочепају власти.

Ако чланови покрета УРА буду и даље инсистирали на томе да покрију све важне позиције, онда тој влади не треба дати повјерење и треба ићи одмах на нове изборе и наћи начина да се створе сви услови за његово одржавање. Те изборе треба направити у што краћем року и поводом тога треба опет мобилисати народ и извести га на улицу, упозоравајући га на саботере не само у политици него и у Цркви.
Дакле од ОДМАХ, покрет УРА треба третирати исто као лоповску партију ДПС, јер су они у суштини једно те исто.

(Аутор је већ деценијама политички емигрант из Црне Горе)

Најновији чланци

ДФ: Да ли је Бечићу неугодно што га хвале ДПС и сателити?

Саопштење ДФ-а: -Да смо били у праву да се на политичком небу Црне Горе рађају нове љубави и савези, говори снажна подршка коју предсједник Демократа...

Барске квазимудрости шефа ДПС-а: Беспослени предсједник глисте брсти!

Пише: Иван Милошевић Беспослени Мило, шеф ДПС-а и кохабитациони пријатељ Здравка Кривокапића, критиковао је митрополита Јоаникија у упутио му синтагму "Беспослени поп и говеда крсти"....
video

Српски Космет: Петсто деце у колу око порушене светиње код Призрена!

Манастир Светих Архангела био је протеклог викенда домаћин дечије смотре фолклора "У сусрет Видовдану".. Око 500 деце из 10 културно-уметничких друштава са читавог Косова...

Упорни премијер без војске: Нећу поднијети оставку, народу је потребан вођа!

Црногорски премијер Здравко Кривокапић казао је за "Дан" да је преузео обавезе и одговорност и да неће поклекнути пред првим изазовом. Лидери странака које чине...

Радио “Светигора” прославио славу и двадесет трећу годишњицу постојања: Утјеха за новинаре!

Његово високопреосвештенство изабрани Митрополит црногорско-приморски Г. Јоаникије са Архимадритом Павлом (Радусиновићем) игуманом манастира Ораховица у Епархији Пакрачко-славонској, протојеререјем-ставрофором Далибором Милаковићем директором Радија „Светигора“, протојерејем...