Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРБИ СВУДА: Србија ће помоћи Пљевља!

Након свечане додјеле признања за Најплеменитији подвиг године коју организују „Вечерње Новости”, предсједник Општине Пљевља др Дарио Вранеш састао се са мандатаром за састав нове Владе Републике Србије Милошем Вучевићем и министром Николом Селаковићем.

Вранеш се, који је присуствовао на поменутој манифестацији, после свечене церемоније састао са мандатарем Вучевићем иначе актуелним министром Одбране Владе Републике Србије и упознао га са ситуацијом на простору пљеваљске општине и да том приликом апелује на побољшање веза са Републиком Србијом. Такође, Вранеш је упознао министре са братимљењем Пљеваља и Ужица и истакао да се односи између Црне Горе и Србије унапређују као и да су добри односи потребни свим грађанима Црне Горе и Србије, а нарочито српском народу. Мандатар Вучевић се захвалио Вранешу на пријатељском ставу према Републици Србији изразивши спремност да Влада Републике Србије у наредном периоду помогне општину Пљевља.

Током разговора неизбјежна тема је била унапређење саобраћајне инфраструктуре и боље повезаности општине Пљевља са Републиком Србијом.

извор: пвсвитање

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!