Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРБИ СВУДА: Србија ће помоћи Пљевља!

Након свечане додјеле признања за Најплеменитији подвиг године коју организују „Вечерње Новости”, предсједник Општине Пљевља др Дарио Вранеш састао се са мандатаром за састав нове Владе Републике Србије Милошем Вучевићем и министром Николом Селаковићем.

Вранеш се, који је присуствовао на поменутој манифестацији, после свечене церемоније састао са мандатарем Вучевићем иначе актуелним министром Одбране Владе Републике Србије и упознао га са ситуацијом на простору пљеваљске општине и да том приликом апелује на побољшање веза са Републиком Србијом. Такође, Вранеш је упознао министре са братимљењем Пљеваља и Ужица и истакао да се односи између Црне Горе и Србије унапређују као и да су добри односи потребни свим грађанима Црне Горе и Србије, а нарочито српском народу. Мандатар Вучевић се захвалио Вранешу на пријатељском ставу према Републици Србији изразивши спремност да Влада Републике Србије у наредном периоду помогне општину Пљевља.

Током разговора неизбјежна тема је била унапређење саобраћајне инфраструктуре и боље повезаности општине Пљевља са Републиком Србијом.

извор: пвсвитање

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

СПРДЊА У ГЛАВНОМ ГРАДУ: Грађани плаћају дугове Милових “лавица”, ДПС и сателити преузели Подгорицу прије избора!

НЕКИМА ЈЕ УЛАЗАК СРБА У ВЛАДУ ТРН У ОКУ: Поред ДПС-а вриште и “Вијести”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!