Насловна Почетна Спаси Боже: Секуловић каже да је Дамјановић поштен полицајац!

Спаси Боже: Секуловић каже да је Дамјановић поштен полицајац!

Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић казао је да је Веска Дамјановића за в.д. директора Управе полиције препоручило више ствари, прије свега та да се, како је рекао, ради о поштеном полицајцу и професионалцу.

-Закон је обавезивао да се за в.д. именује неког од помоћника директора Управе полиције. То је једна међуфаза ко ће бити нови директор, видјећемо. Од Дамјановића се очекује да ради професионално и одговорно, рекао је Секуловић у Јутарњем програму РТЦГ.

Он је рекао да је било природно да дође до кадровских и персоналних промјена у једном дијелу менаџмента. Секуловић је позвао све професионалце да се јаве на конкурс за избор директора Управе полиције, истичући да би било добро да кандидата буде више.

Лично могу да гарантујем да кандидати који не буду изабрани за директора, неће трпјети никакав вид реваншизма, поручио је Секуловић.

Коментаришући критике на рачун избора Дејана Вукшића за в.д. директора Агенције за националну безбједност, Секуловић је рекао да нема тог кандидата око кога ће се сви сагласити да је идеалан.

Не бих дубље улазио у карактеристике самог кандидатра. Ни самом премијеру, нити Влади, ни мени персонално не смета критички однос јавности, истакао је Секуловић.

Секуловић је рекао да у инстутуционалном смислу не може да коментарише то што је бивши директор Управе полиције Веселин Вељовић сада савјетник предсједника Црне Горе Мила Ђукановића.

Он је поновио да је један од Владиних циљева нулта толеранција на корупцију.

Деполитизована полиција, тужилаштво пуно повјера је циљ. Не смију се затварати очи према оном што се дешавало. Нама треба правда, не освета. Нема заштићених, поручио је нСкуловић.

Најновији чланци

Милан Кнежевић: Нећемо као други, у Црној Гори ће се одлучивати о Црној Гори!

-Нећемо дозволити условљавање међународног фактора као што су други одлазили у амбасаде и саопштавали да су против Косова, да не говоре српским језиком, да...

ПОДГОРИЦА: Скуп подршке Србима на Косову и Метохији!

На платоу испред Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици почео је скуп подршке српском народу на Косову и Метохији. Грађани носе црногорске тробојке, као и...

У ДОЊЕМ ЗАГАРАЧУ: Парастос кнезу Николи Милошевићу Васојевићу, Србину који је сањао српске снове!

У Доњем Заграчу данас је одржан парастос кнезу Николи Милошевићу Васојевићу. Представници Удружења Васојевића "Васо" и Удружења Бјелопавлића "Бијели Павле" чувају причу о једном...

ШТА СУ ОЧЕКИВАЛИ, ДА ИМ ДПС ОСТАВИ МЕД И МЛИЈЕКО: Главни град оптерећен вишком запослених и дуговима јавних предузећа!

ГрадоначелниК Подгорице Оливера Ињац казала је да је за нешто мање од 30 радних дана наишла на сложен систем и доста проблема у већини...

Звечани: КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ!

ГРАЂАНИ, који су се јутрос окупили на мирном протесту испред општине Звечан, узвикују "Србија, Србија". Окупљени Срби углас поручују "Косово је срце Србије".  Подсетимо, грађани...