Насловна Почетна Спаси Боже: Секуловић каже да је Дамјановић поштен полицајац!

Спаси Боже: Секуловић каже да је Дамјановић поштен полицајац!

Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић казао је да је Веска Дамјановића за в.д. директора Управе полиције препоручило више ствари, прије свега та да се, како је рекао, ради о поштеном полицајцу и професионалцу.

-Закон је обавезивао да се за в.д. именује неког од помоћника директора Управе полиције. То је једна међуфаза ко ће бити нови директор, видјећемо. Од Дамјановића се очекује да ради професионално и одговорно, рекао је Секуловић у Јутарњем програму РТЦГ.

Он је рекао да је било природно да дође до кадровских и персоналних промјена у једном дијелу менаџмента. Секуловић је позвао све професионалце да се јаве на конкурс за избор директора Управе полиције, истичући да би било добро да кандидата буде више.

Лично могу да гарантујем да кандидати који не буду изабрани за директора, неће трпјети никакав вид реваншизма, поручио је Секуловић.

Коментаришући критике на рачун избора Дејана Вукшића за в.д. директора Агенције за националну безбједност, Секуловић је рекао да нема тог кандидата око кога ће се сви сагласити да је идеалан.

Не бих дубље улазио у карактеристике самог кандидатра. Ни самом премијеру, нити Влади, ни мени персонално не смета критички однос јавности, истакао је Секуловић.

Секуловић је рекао да у инстутуционалном смислу не може да коментарише то што је бивши директор Управе полиције Веселин Вељовић сада савјетник предсједника Црне Горе Мила Ђукановића.

Он је поновио да је један од Владиних циљева нулта толеранција на корупцију.

Деполитизована полиција, тужилаштво пуно повјера је циљ. Не смију се затварати очи према оном што се дешавало. Нама треба правда, не освета. Нема заштићених, поручио је нСкуловић.

Најновији чланци

Поводом празника Светих мученика у Ефесу: Болесне исцјелите, жалосне утјешите!

СУСРЕТ СА СВЕТИЊОМ СВЕТИХ СЕДАМ МУЧЕНИКА У ЕФЕСУ                                 Поводом празника Светих седам мученика у Ефесу, доносимо фотографије и дјелове из путописа блаженопочившег Митрополита црногорско-приморског...

Када полиција саслушава: Сумњива безбједносно г…… мотка!

Звони ми мобилни јуче, тачно у 16:34! - Добар дан! Да ли је господин Росандић? - Да! Изволите! - Овдје Момо П. из ЦБ Подгорица! Хтјели смо...

Ђорђије Блажић: Због гласача Подгорица не жели Зету!

-Јасан је циљ и позадина да Главни град практично не жели да у свом саставу има Зету, него да је на силу формира као...

Сергеј Шојгу: Операције у Украјини планирају се у Вашингтону и Лондону!

У НАТО нико нема сумње да ће Русија остварити све циљеве своје специјалне операције у Украјини, рекао је Сергеј Шојгу на Московској конференцији о...

Јадна Србија, ДП „Пламен“ и Александар Новаковић: Рехабилитација социјализма или нови слајдови Брозове слике четника!

"Друштвени покрет Пламен је социјалистичка иницијатива за стварање радничке партије 21. века. Званично је основана 7. 11. 2021. године и регистрована у АПР-у 6.12....