Насловна Политика Будва: Предсједник општине командир станице полиције, на интернету снимак обијених канцеларија!

Будва: Предсједник општине командир станице полиције, на интернету снимак обијених канцеларија!

Припадници приватног обезбјеђења уручили су непечатирана рјешења градоначелнику Будва Марку Царевићу и предсједнику Скупштине општине (СО) Будва Крсту Радовићу о њиховом разрјешењу. Заграда Општине Будва и данас је под опсадом, а списак ко може од запослених да уђе налази се у рукама припадника приватног обезбјеђења.

Funkcioneri DPS Kolašin ne daju Budvanima da uđu u Opštinu

NOVI SNIMAK IZ BUDVE na kojem se vidi kako članovi OO DPS Kolašin zabranjuju Budvanima da uđu u Opštinu. Građani Budve ne mogu da uđu, ali može gospođa koja je tvrdila da nije član OO DPS prilikom kandidature za direktora ASK-a, a sada se ispostavlja da, ipak, jeste. Pretpostavlja se da je ponovni ulazak Svetozara Marovića u Opštinu Budva ostavljen za kraj.

Gepostet von Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora am Montag, 29. Juni 2020

Царевић је окупљеним грађанима рјешење и навео да је ово још један доказ кршења законских прописа.

Колико они брину о обичном грађанину који живи од туризма, да му забрањују да уђе и овјери папире и припреми се за сезону. Ово није Општина, ово је полицијска станица. Ово је срамота, овдје се већ десет дана брутално крше закони ове земље, овдје нема једно слово у складу са законом. Ово је чиста окупација, казао је Царевић.

Он је оптужио полицију да се нељудски понаша.

Радовић је казао да данас мјесто предсједника Општине припада начелнику Центра безбједности, а предсједник СО Будва је изгледа командир станице полиције.

-Ово је просто ненормално. Општина је ухапшена и опкољена, казао је Радовић.

Царевић и Радовић заказали су за 10 часова отварање улице која води до зграда просвјетара и запослених у Управи полиције, која је недавно изграђена.

Потпредсједник Општине Будва Марко Марковић (Демократска Црна Гора) оптужио је независног одборника Стевана Џаковића да је промијенио изборну вољу грађана, која је Уставом загарантована.

-Е тај човјек је преварио своје бираче. Видите ли шта се дешава када се то деси. Не функционише ништа, злоупотријебљена је полиција, Влада, судови. Сви они тренутно раде за некакву мафију, казао је Марковић.

Приватно обезбјеђење је одбило да пусти у зграду и најстаријег одборника Гојка Лијешевића ( Демократска Црна Гора) који је тражио да лично оде до Николе Дивановић (ДПС), кога је нова већина предвођена ДПС у суботу именовала за градоначелника Будве.

Мафија голом силом и врата отвара на службеним просторијама у општини Будва, жалосно❗

Gepostet von Владимир Вуковић am Montag, 29. Juni 2020

Budva, 29. 6. 2020.

➡️➡️➡️Budva, upravo… 🎥‼POLICIJA NASTAVLJA SA BLOKADOM ULAZA U ZGRADU. POGLEDAJTE ŠTA SU PORUČILI PREDSJEDNIK OO DEMOKRATA BUDVA I POTPREDSJEDNIK OPŠTINE BUDVA.

Gepostet von Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora am Sonntag, 28. Juni 2020

Градоначелник Будве Марко Царевић (Демократски фронт) и предсједник Скупштине општине (СО) Будва Крсто Радовић (Демократска Црна Гора) заустављени су данас на улазу у зграду Општине Будва. Полицијски кордон и јутрос је постављен испред главног улаза у Општину Будва, а приватно обезбјеђење које се налази у згради каже ко може да уђе.

Приватно обезбјеђење не дозвољава ни грађанима да уђу. За сада је у зграду ушла само једна службеница, која је према тврдњама окупљених, чланица Демократске партије социјалиста (ДПС).

У зграду је ушла и Анђела Ивановић (Црногорска) коју је у суботу одборничка већина предвођена Демократском партијом социјалиста (ДПС) именовала за предсједницу Скупштине општине (СО) Будва. Она је у пратњи одборнице ДПС Снежане Куч заустављена на улазу и легитимисана од стране приватног обезбјеђења. Никола Дивановић (ДПС), кога је нова већина именовала за градоначелника Будве најавио је долазак на посао.

Општина пуних седам дана не ради, запослени не могу на своја радна мјеста, нити грађани да овјере докементе или заврше неку обавезу у надлежности Грађанског бироа Општине.

Извор: Вијести

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Најновији чланци

За дворске аналитичаре (Срђан Вукадиновић) избори већ завршени: ДПС освојио 50 мандата!

-Било би веома добро да што већи број грађана изађе на изборе 30. августа, каже за Телевизију Црне Горе аналитичар Срђан Вукадиновић. Он сматра...

Васојевићи широм Српства: Видовдан-бој који траје и данас!

-Поводом прославе Видовдана и одбране светиња, побратимској организацији "Српска народна одбрана Васојевића и лимске долине" и њеном предсједнику Горану Киковићу, упућујем честитке и братску...

Миливоје Катнић положио заклетву: Бићу вјеран Милу и ДПС-у!

Главни специјални државни тужилац Миливоје Катнић положио је заклетву, након што је на петој сједници Тужилачког савјета једногласно изабран да и даље обавља ту...

Нијесам знао, али ваља знати: Бољевићи из Љешкопоља Албанци!

Пише: Иван Милошевић Предраг Заков Бољевић, инжињер и широј јавности познат као вјештак за телекомуникације, данас је на ДПС порталу распалио по љекару презимењаку и...

Савез Срба из Црне Горе позвао српске политичаре: Кумимо вас Богом саставите једну изборну листу!

Савез Срба из Црне Горе, и њихов председник Жељко Чуровић, упутили су апел српским лидерима у Црној Гори, да на изборе 30. августа изађу...