Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СМИЈЕШНО И ТРАГИЧНО: Док у Црној Гори расте српски бунт због Резолуције о Сребреници, Јаков у Мајамију отвара Самит младих НАТО-а!

Предсједник државе Јаков Милатовић боравиће од данас до петка у посјети Сједињеним Америчким Државама (САД), гдје ће имати састанке са бројним сенаторима и конгресменима.

Из кабинета Милатовића саопштили су да ће он посјету почети отварањем НАТО самита младих, који ће бити одржан сјутра у Мајамију.

-Милатовић ће учествовати на овом важном догађају, на позив Алијансе, као најмлађи предсједник НАТО чланице, каже се у саопштењу.

Наводи се да се самит организује поводом 75 година од оснивања НАТО-а и да ће учешће Милатовића бити прилика да говори о Црној Гори као релативно новој чланици, као и о све већој важности Алијансе у контексту измијењених геополитичких прилика.

Самит се бави глобалним питањима која су у фокусу интересовања младих из земаља чланица Алијансе. Тај истакнути догађај је прилика да Црна Гора додатно афирмише чланство и ојача свој кредибилитет, рекли су из Милатовићевог кабинета.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!