Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СЛАЂАНА КАЛУЂЕРОВИЋ ПОРУЧИЛА МИЛУ: Вук длаку мијења, али ћуд никада!

Посланик СНП-а Слађана Калуђеровић је саопштиле да је дамашња изјава некадашњег предсједника државе Мила Ђукановића скандалозна, те да је ријеч о пријетњи правосуђу и цијелом друштву.

Ђукановић, како се стеже обруч око њега и приближава час када ће правда закуцати и на његова врата, поново пријети сукобима и немирима. Његова најава „крвне освете“ није ништа друго него очајнички покушај да искреира тензије не би ли тако пребацио фокус са борбе против организованог криминала и корупције на неке друге ствари, казала је она.

Према њеним ријечима ниједан појединац, ма како се звао, не може бити изнад закона и зато позивам надлежне правосудне органе да испитају да ли у Ђукановићевом наступу има елемената кривичних дјела изазивања националне, расне и вјерске мржње, раздора или нетрпељивости, односно изазивања панике и нереда.

-Сигурна сам да је наше друштво довољно демократски зрело и да неће насјести на Ђукановићеве провокације, иако се показало да су мир, стабилност и владавина права кост у грлу бившег лидера ДПС-а који на све начине покушава да дестабилизује Црну Гору не би ли на тај начин избјегао одговорност за вишедеценијску пљачку државе. Вук длаку мијења, али ћуд никад, закључила је Калуђеровић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!