Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СКУПШТИНА: Андрија Мандић разговарао са представницима Интерпарламентарне скупштине православља, наредној сједници присуствоваће и делегација Црне Горе!

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић разговарао је данас са делегацијом Интерпарламентарне Скупштине Православља чији члан је и Црна Гора.

Мандић је прије свега делегацији пожелио добродошлицу у Црну Гору, истичући задовољство поводом данашњег сусрета, саопштено је из Скупштине.

Он је истакао да је већина становника Црне Горе православне вјероисповјести и да они заједно са припадницима других вјерских заједница чине складну заједницу и мозаик који краси нашу земљу.

Генерални секретар Интерпарламентарне Скупштине Православља Маxимос Цхаракопоулос се у име делегације захвалио предсједнику Мандићу на пријему, додајући да њихову организацију чине представници парламената 25 земаља чланица и да је циљ организације промовисање хришћанске, али и кулутуролошке димензије Православља и развој дијалога са другим монотеистичким религијама, наводи се у саопштењу.

У том контексту, генерални секретар је исказао жељу да Скупштина Црне Горе, као званични представник државе чланице, именује своју званичну делегацију за предстојећу Сједницу Скупштине Православља.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

СПРДЊА У ГЛАВНОМ ГРАДУ: Грађани плаћају дугове Милових “лавица”, ДПС и сателити преузели Подгорицу прије избора!

НЕКИМА ЈЕ УЛАЗАК СРБА У ВЛАДУ ТРН У ОКУ: Поред ДПС-а вриште и “Вијести”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

kolač

САРАЈЕВО У РАЉАМА СРБОФОБИЈЕ: И пошиљку колача из Београда сматрали би агресијом на БИХ!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!

Vojvoda-Mirko-Petrovic-1

СПРДЊА У ПОДГОРИЦИ: Пет Милатовићевих одборника и ДПС траже изборе!