Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СКУПШТИНА: Андрија Мандић разговарао са представницима Интерпарламентарне скупштине православља, наредној сједници присуствоваће и делегација Црне Горе!

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић разговарао је данас са делегацијом Интерпарламентарне Скупштине Православља чији члан је и Црна Гора.

Мандић је прије свега делегацији пожелио добродошлицу у Црну Гору, истичући задовољство поводом данашњег сусрета, саопштено је из Скупштине.

Он је истакао да је већина становника Црне Горе православне вјероисповјести и да они заједно са припадницима других вјерских заједница чине складну заједницу и мозаик који краси нашу земљу.

Генерални секретар Интерпарламентарне Скупштине Православља Маxимос Цхаракопоулос се у име делегације захвалио предсједнику Мандићу на пријему, додајући да њихову организацију чине представници парламената 25 земаља чланица и да је циљ организације промовисање хришћанске, али и кулутуролошке димензије Православља и развој дијалога са другим монотеистичким религијама, наводи се у саопштењу.

У том контексту, генерални секретар је исказао жељу да Скупштина Црне Горе, као званични представник државе чланице, именује своју званичну делегацију за предстојећу Сједницу Скупштине Православља.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!