Насловна Политика Роми открили манипулације режима: Славље на Конику, брука и кампања у ДПС-у!

Роми открили манипулације режима: Славље на Конику, брука и кампања у ДПС-у!

Како ДПС користи корону за колоне својих гласача и наочиглед читавог свијета злоупотребљава тешко вријеме, понајбоље се види по синоћњем слављу на Врелима Рибничким. Посланик Демократског фронта Небојша Медојевић подијелио је на свом Твитер налогу снимак прославе у ромском насељу на Конику, у вријеме забране окупљања.

Снимак је, како је он написао, направљен синоћ, а весеље је одржано поводом Рамазанског поста. На почетку снимка се чује глас који каже да нема више короне.

-Ромско насеље Врела Рибничка ( 99 одсто гласачи ДПС-а) синоћ славе почетак Рамазанског поста. У Црној Гори је до сада ухапшено преко 1100 грађана због непоштовања наредби НКТ-а, а инфцирано је 320 особа. Приведен је митрополит Амфилохије и а планирано је привођење Андрије Мандића, једног од лидера ДФ-а. Правила не важе за бираче ДПС-а, написао је Медојевић.

На снимку се види велики број окупљених грађана, који не држе физичку дистанцу.

Према ријечима Радоша Зечевића, предсједника ОО Нове српске демократије у Подгорици, ДПС је и данас био посебно дарежљив према својим гласачима на Врелима, па их је са броја 020/248-948, за који је утврђено да је број канцеларије ОО ДПС Подгорица, питао да ли им шта треба. 

-Приликом разговора становницима Коника и Врела рибничких постављан је низ “хуманитарних“ питања у којима су их питали да ли им треба материјална помоћ, помоћ у намирницима, које врсте намирница, као и да ли им треба помоћ у новцу и у коликом износу. Оно што је било неочекивано за подгорички ДПС у овој акцији, јесте чињеница да многи од оних које су позивали више нису чланови њихове странке. Ти људи, који добро знају каквим је преварама и непочинствима склон режим, обавјестили су ДФ у Подгорици о срамним понудама које су добили од ДПС-а, навео је Зечевић.

Ова данашња акција, тврди Зечевић, као и оне раније, реализоване у ноћним сатима у Главном граду од стране ДПС-а, нису никаква помоћ, већ класичан примјер уцјене и куповине гласова кроз злоупотребу тешке материјалне ситуације у којој се грађани налазе.

ДПС не жели да помогне свим грађанима, већ намјерно прави овакву ситуацију у којој може да прави селекцију помоћи на начин који њима одговара, свјесни колико су, посебно код грађана православне вјероисповјести, изгубили подршку“, нагласио је.

ДПС оваквим потезима, казао је он, потцјењује достојанство људи, које је непрестано под ударом њихове срамне политике. Зато је неопходно натјерати државу да дијели помоћ својим грађанима по јасно утврђеним процедурама, без овакве срамне селекције какву врши ДПС, без уцјењивања и покушаја понижавања грађана. Неопходно је казнити ДПС за овакво понашање и ускратити му сваки вид подршке. Број 020/248-948 је број ОО ДПС Подгорица за који претпостављамо да је отворен да чује ваше ставове о овој врсти њиховог покушаја куповине гласова, па ко жели нека узме себи слободу да им остави поруку шта о оваквој врсти дјеловања мисли, поручио је Зечевић.

Најновији чланци

Владан Раичевић (ДФ): Дритан неће пасти!

Мислим да Влада 19. августа ипак неће изгубити повјерење. Један од највећих разлога за то је што извршну власт провјерава тренутно највећи губитник на...

Јуриш неопартизана из „Вијести“, „Побједе“, „ЦДМ“а: Пуцате, а рат одавно завршен или братска небратска хајка на четнике и цркву!

Пише: Иван Милошевић Јуче "Побједа", данас "Вијести" и "ЦДМ". Кажу - нон пасаран, ђаво ће проћи, али четници неће! Тема - скуп у Горњем Заостру,...

Управа полиције: Реговали након три минута, испалили око 20 метака!

Управа полиције поново се огласила поводом трагичног догађаја на Цеињу. Тврде да су на лицу мјеста били за три минута, да овим хитиним активностима...

Када предсједнику пишу: Телегрaм non grata!

На адресу кабинета Предсједника Црне Горе данас је достављено писмо предсједника Републике Србије Александра Вучића упућено предсједнику Ђукановићу поводом несреће на Цетињу у којој...

Херцег Нови: Патријарх Порфирије у манастиру Савина!

Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије молитвено је присуствовао јуче, на празник Светих Макавеја Светој Литургији у манастиру Савина. Светом Литургијом началствовао је игуман манастира...