Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

РАСКРИНКАВАЊЕ “ЦДМ”-А И МОНТЕНЕГРИНА: За Милове колумнисте Срби “крвожедни”, а све плаћа Минстарство за медије!

(на слици Душан Пајовић, фото: ЦДМ)

Пише: Иван Милошевић

Прочитах на ЦДМ-у од извјесног Душана Пајовића да су Срби који подржавају Ратка Младића и Радована Караџића – “крвожедни”, а при том је тим етпитетом частио и Србе који су се претходних дана окупљали исред зграде Владе ЦГ да протестују због гласања за Резолуцију о Сребреници. Пошто сам међу њима био и ја, по тумачењу Пајовића и ја сам “крвожедан”! И то саопшти Пајовић и иза њега стаде ЦДМ и никоме ништа. Све су даске на броју, све су реолуције у реду и дери по Србима по милој вољи!

Уколико није говор мржње називати групу Срба који протестују и бране свој поглед на свијет крвопијама, онда стварно не знам шта је тај појам. И за такве текстове. којих је на претек на ЦДМ-у, овдашње Министарство за медије на чијем је челу Тамара Вујовић, а директор Директоријата за медије Неђо Рудовић, поменутом порталу редовно уплаћује око 20.000 евра годишње! Награђује их што о Србима тако говоре и називају их крвожеднима! Плурализам медија, него што!

У истом тексту Србија се описује сљедећим ријечима: “Čelnici ovih država nisu shvatili je da je zemljama bivše Jugoslavije Srbija ono što je njima NATO i kolonizatorska čizma. Agresor, ratni profiter, sveprisutni Veliki brat koji se miješa u unutrašnje stvari, svojata teritorije i postavlja marionetske vlade”. И никоме ништа и све су резолуције и даске на броју. А када неко из Србије, па и Вучић, каже нешто лоше о Црној Гори, Пајовић и друштво се ускокоте и само што не позову НАТО да бомбардује Београд, Ниш, Крагујевац…

И док се са страница портала сличног опредјељења као ЦДМ шири антисрпска “крвожедна” прича и позивају Балканци да се одупру србијанској вељесрпској чизми у Министарству за медије на челу са Вујовићком, Рудовићем, Пударом и осталим ведетама бившег режима, већ се припрема нови конкурс за ткзв. медијски плурализам. Не сумњам да ће ЦДМ бити први који ће се пријавити на конкурс за буџетске паре, а не сумњам и да ће добити тих 20.000 или нешто више евра као награду за све оно што годинама пишу! 

А шта раде српски такозвани медији? Чекају резултате избора у Будви и Андријевици!? Не кажем да на резултате не треба обраћати пажњу, али добили или изгубили изборе, идеолошка и свака друга хајка на Србе са ЦДМ-а и осталих портала и монтенегринских медија ће се наставити! И то у још већем обиму уколико српске странке на тим изборима освоје већину! Српски медији ће славити побједе и неће водити рачуна о идеолошком медијском антирпском тровању! Штавише, неће ни зуцнути о наградама које Министарство за медије редовно исплаћује ЦДМ-у и његовим медијским другарима! 

За њих има и пара и музике, за српске медије нема ни цента, ни музике! Стога, српски медији, са срећом и напријед у нове медијске поразе!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕПИСКА, “СРПСКА24” – ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: За комунисте има времена, за Равну Гору заузета!

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

ШТАМПА: Нови број “Гласа Холмије”!

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

babunski

СТАРИ ЧЕТНИЦИ: Војвода Петко Илић из Старог Нагоричина!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!